2020 YILI BÜTÇESİ MECLİSTE KABUL EDİLDİ

2020 YILI BÜTÇESİ MECLİSTE KABUL EDİLDİ

2020 YILI BÜTÇESİ MECLİSTE KABUL EDİLDİ

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında belediyenin 2020 yılı gelir ve gider denk bütçesi 222 milyon TL olarak kabul edildi. Başkan Posbıyık, “5 yıldır yapılmayan yatırımları 6 ayda bize soruyorlar. Biz önce belediyeyi toparlıyoruz” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı AKM Nikah Salonu’nda yapılan 2’nci oturum ile tamamlandı, gündemdeki maddeler karara bağlandı.

Toplantıda belediyenin 2020 yılı ve izleyen iki yıl gelir-gider bütçeleri ile finansmanın ekonomik sınıflandırması bütçesi ve 2020 yılı performans raporu görüşülerek karara bağlandı.

2020 yılı gelir ve gider denk bütçesi 222 milyon TL olarak CHP ve AK Parti grubunun oy birliğiyle karara bağlandı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bütçenin hayırlı olmasını dileyerek “Tüm meclis üyelerimizle birlikte bu dönem kalıcı eserler bırakmak istiyoruz. Katkılarınız için teşekkür ediyorum. Karşılıklı görüşler dikkate alınacak ve birlikte iyi işler başaracağız. 5 yıldır yapılmayan yatırımları 6 ayda bize soruyorlar. Biz öncelikle belediyeyi toparlıyoruz” dedi.

Kardeş şehir ilişkilerinin geliştirileceğini söyleyen Posbıyık, Almanya’nın Düren Belediyesi’nin şehrin bir noktasına ‘Kdz. Ereğli Meydanı’ ismini vermesine karşılık olarak sahil bulvarındaki süs havuzu çevresine “Düren Kent Parkı” isminin verilmesine belediye meclis üyelerinin oy birliğiyle destek olmasına teşekkür etti.

Kasım ayı meclis toplantısı gündemdeki diğer maddelerin de görüşülerek karara bağlanmasıyla tamamlandı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 15:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
ibogemici
ibogemici - 4 yıl Önce

SU PARASINA ZAM YAP ZAM, yoksa hatırımız kalacak. .

SIRADAKİ HABER