23 Nisan ile özdeşleşen açılış

23 Nisan ile özdeşleşen açılış

23 Nisan ile özdeşleşen açılış

Kdz. Ereğlide hayırsever Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz tarafından yaptırılan 24 derslikli Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulunun resmi açılış töreni yapıldı.
Geçtiğimiz şubat ayında eğitim ve öğrenim vermeye başlayan 24 derslikli Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulunun resmi açılış töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan açılış töreni, öğrencilerin oluşturduğu halk oyunları ekiplerinin gösterileri devam etti. Okul Müdürü Vedat Açıkalın’ın günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı açılış konuşmasının ardından sahneye Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz çifti davet edildi.
EN BÜYÜK YATIRIMDIR
Nurdan Oğuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yaptırdıkları okulu armağan etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:
Eğitime yapılan yatırım en büyük yatırımdır. Bu prensiple 31 yıl önce başlayan eğitim sevdamız hala devam etmektedir. İstedik ki okullarımızda çocuklarımız iyi eğitim alsınlar, başarılı olsunlar, vatanımız ve milletimize faydalı olsunlar. Çünkü bu ülkenin geleceği, yarınlarımız, umudumuz çocuklarımızdır. Mutlu çocuk, iyi vatandaştır anlayışıyla bugünden geleceğe kurduğumuz bu köprülerle ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için çalışıyoruz.
PLAKET VERİLDİ
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Kaymakam Nazım Madenoğlu da birer konuşma yaparak eğitimin önemine değindiler, hayırseverler Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuza desteklerinden ötürü teşekkür ettiler. Madenoğlu ve Oğuz çifti karşılıklı plaket sunarken, ayrıca Kurucu Başkanlığını Nurdan Oğuzun yaptığı Kdz. Ereğli Soroptimist Kulubünün okula kütüphane katkısından dolayı Milletvekili Faruk Çaturoğlu tarafından plaket verildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından okul gezildi.
KATILIM YÜKSEKTİ
Törene Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Okul Müdürü Vedat Açıkalın, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER