23 NİSAN KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kdz.Ereğli'de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

23 NİSAN KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ereğlide Erdemir İlkokulu tarafından hazırlanan kutlama programı çerçevesinde kutlanacak.

23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 09.00da  Atatürk Anıtı Önünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk sunma töreni  ve akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunacak. Atatürk Anıtı Önündeki tören çelenk sunma töreniyle sona erecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı daha sonra Erdemir İlkokulu tarafından  hazırlanan kutlama programı Ereğli Spor Salonunda  devam edecek.

Saat 10.30da Saygı  duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayacak program İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmazın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam edecek. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen okullar arası 23 Nisan konulu şiir yarışması ilçe birincisinin eserinin okunacağı programda Erdemir İlkokulu öğrencilerinin Zonguldak yöresi kız halk oyunu gösterisi de yer alıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen okullar arası 23 Nisan konulu kompozisyon yarışmasında ilçe birincisinin eserinin okunacağı programda Erdemir İlkokulu öğrencilerinin Atatürk Çocukları adlı gösterisi de bulunuyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından buradaki programda sona erecek.

Bu arada 23 Nisan 2018 pazartesi günü saat 13.30da Anfi Tiyatroda HALK DANSLARI ŞENLİĞİ  gerçekleştirilecek.

Diğer yandan, 23 Nisanda Zonguldak Valisi Ahmet Çınarın da katılımıyla NURDAN ve AHMET ORHAN OĞUZ İLKOKULUnun da açılışı gerçekleştirilecek.

23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 15.00da başlayacak programda halk oyunları gösterileri ve plaket takdim töreni de yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 07:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER