30’uncu yıl ziyareti…

Gündem Gazetesi’nin 30’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Çebi Grup’u ziyaret ettiler…

30’uncu yıl ziyareti…

Çebi Grup bünyesinde günlük olarak yayın yapan Gündem Gazetesi’nin 30’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, İşadamı İbrahim Sağ ve karatrenhaber internet portalı editörü A.Şenol Azman nezaket ziyaretinde bulundular.
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’yi ziyaret eden Keleş, Sağ ve Azman, Gündem Gazetesi’nin bölgenin en köklü gazetesi olduğunu belirterek ilgi ile takip ettiklerini söylediler.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Gündem Gazetesi’nin özellikle internet sitesini sürekli olarak takip etmek zorunda kaldığını vurgulayarak, “Çünkü çok hızlı haber yayınlıyorsunuz. Bazen bakıyorum bir saatte 10 tane yeni haber yayına giriyor. Gündem ekibini yürekten kutluyorum” dedi.
Karatren Haber sitesi editörü Şenol Azman ise, Gündem Gazetesi’ni ilk kurulduğu günden bu yana takip ettiğini, 30 yıl sonra bile ilk günkü heyecan ile yayınını sürdürdüğünü söyleyerek, “Gündem’in kurucuları olan Ali Osman Eser ile oğlu Ali Suat Eser’i de burada rahmetle anıyorum. Gündem bugün Çebi gibi güçlü bir grup bünyesinde yayın yapıyor. Eminim ki merhum baba oğul Eser’ler de bundan mutludur ve mezarlarında rahat yatıyorlardır. Ereğli’nin resmi ilan alan az sayıdaki gazeteleri arasında bulunan Gündem Gazetesi’ne nice yıllar diliyorum. Yasin Hamzaçebi’nin şahsında tüm kadroyu yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.
İşadamı İbrahim Sağ da, Gündem Gazetesinin basın meslek ilkeleri doğrultusunda dürüst yayın yaptığını vurgulayarak, “Günümüzde gazete yayınlamak ve özellikle gazete sahibi olmak çok zor ve meşakatli bir iştir. İletişimin oldukça hızlı olduğu bu çağda özellikle internet yayınınızı yakından takip ediyorum. Ben Gündem Gazetesi’ne daha uzun yıllar diliyor ve başarınızın kesintisiz devam edeceğinden de şüphe duymuyorum” dedi.
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’de bu nazik ziyaret ve güzel temennilerinden dolayı Arslan, Sağ ve Azman’a teşekkür ederek, “Gündem Gazetesi’nin sizin gibi değerli dostlardan bu övgüleri alması bizim için onurdur. Gündem ailesi olarak bizi çok mutlu ettiniz. Teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2018, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER