6 AİLEYİ SEVİNDİRDİLER

6 AİLEYİ SEVİNDİRDİLER

6 AİLEYİ SEVİNDİRDİLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı ve Karadeniz Ereğli Kent Konseyi Gençlik Meclisi, ortak bir çalışmaya imza attı.
12 -18 Aralık Yoksullarla Dayanışma Haftası kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatarak altı haneye giyim ve gıda yardımında bulunan CHP İlçe Örgütü ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi, dar gelirli on ailenin öğrenci çocuklarına da kırtasiye yardımı, üniversiteye hazırlanan altı öğrenciye de çeşitli yardımlarda bulundu.
Gerçekleştirilen çalışmayla ilgili görüşlerini paylaşan Karadeniz Ereğli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Arif Ergün, tespit edilen ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyip o sıkıntıları bir nebze olsun gidermeye çalıştıklarını kaydetti. Çalışmalarıyla ilgili en önemli desteği Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, partinin ilçe örgütü yöneticileri ve ilçede ticarî faaliyetlerini sürdüren Öğretmenler Pazarı firmasının sahibi Fikret Atalay’dan aldıklarını ifade eden Ergün, Ertuğrul, CHP yöneticileri ve Atalay’a teşekkür etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2019, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER