830 Öğrenciye "Çocuk Zabıta Eğitimi"

830 Öğrenciye "Çocuk Zabıta Eğitimi"

830 Öğrenciye "Çocuk Zabıta Eğitimi"

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysalın okullarda eğitim seminerleri kapsamında öğrencilerle buluşmayı sürdürdüğü bildirildi. 


Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan gönderilen açıklama şu şekilde: Kdz.Ereğli Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilçedeki okullarda eğitim seminerlerine devam ediyor. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Zabıta Müdürlüğünün ‘Çocuk Zabıta Eğitimi’ projesi kapsamında Erdemir İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi.

Okul Müdürü Yaşar Ciğer tarafından karşılanan Başkan Uysal, Zabıta Müdürlüğü personelinin ‘Bilinçli tüketicilik, şehir yaşamı ve çevrecilik, hijyen ve sağlık’ konularını içeren ‘Çocuk Zabıta’ seminerini öğrencilerle birlikte takip etti. Seminer sonunda öğrencilerle sohbet eden Başkan Uysal, çocukların sorularını yanıtladı ve çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Uysal daha sonra Erdemir İlkokulu öğretmenleriyle bir araya gelerek 23 Nisan hazırlıklarına destek verdi.

Ereğli ilçesinde, Çocuk Zabıta Eğitim Projesi kapsamında 830 öğrenciye eğitim verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Ereğli Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilçe genelindeki okullarda, Çocuk Zabıta Eğitim Projesinin hayata geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, Zabıta Müdürü Alptekin Dursunun, Erdemir İlkokulu konferans salonunda düzenlenen proje kapsamında, öğrencilere bilinçli tüketicilik, şehir yaşamı ve çevrecilik, hijyen ve sağlık konularını içeren eğitimler verdiği kaydedildi.

Ayrıca açıklamada, Dikmen, Kepez, İhsan Yılmaz, Kestaneci İbrahim İzmirlioğlu, Nimet, Erdemir ve Ereğli ilkokulunda toplam 830 öğrencinin bu eğitimlere tabi tutulduğunu ve projenin devam edeceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER