ADA BEBEK İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

ADA BEBEK İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

kdz. Ereğli'de ‘Ada’ bebek için gönüllü vatandaşlardan oluşan bir grup yardım kampanyası düzenledi. Ereğli Semt Pazarında toplanan grup açtıkları tezgâhta yaptıkları satışla Ada bebeğe destek olmaya çalıştı.

İstanbul’da yaşayan ve doğumu ile birlikte SMA hastası olarak dünyaya gelen 10 aylık Ada bebek için Türkiye genelinde olduğu gibi Ereğli’de de yardım kampanyası düzenlendi. İlçede yaşayan gönüllü vatandaşlar sosyal medya hesaplarından ve arkadaşlarından gelen giysi malzemelerini İlçenin semt pazarında açtıkları stantta satışa sunarken, Cumartesi pazarında açılacak tezgah ile iki günlük geliri Ada bebeğin ailesine gönderecek.

Ada bebeğin yaşaması için acil gereken 13 milyon liranın toplanması ve Ada bebeğin ilaçlarının SGK kapsamında alınması için iki ayrı kampanya başlatıldığı ifade edildi. İstanbul’da yaşayan Esra ve Kemal Çelik çiftinin, SMA Tip, nadir görülen genetik hastalığa sahip kızları 10 aylık Ada’nın tedavi görmesi için yürütülen kampanyaya destek olmak için Ereğli’ de ‘Bir bebeğin hayatını kurtarmak istemez misiniz? Ada bebeğe yardım etmek istemez misiniz?’ sloganı ile yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya ile ilgili olarak açıklamada bulunan ggönüllüler kurulan Standın saat 18.00’ e kadar açık kalacağı ve Cumartesi günü de Cumartesi pazarında satışa devam edileceğini bildirdi

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2020, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER