Aday adayları destek istedi

Aday adayları destek istedi

Aday adayları destek istedi

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı, yarın Zonguldak'ta yapılacak temayül yoklaması öncesinde Karadeniz Ereğli belediye başkan aday adayları için tanıtım toplantısı düzenledi. AK Parti Karadeniz Ereğli ilçe teşkilat binasında düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, belediye ve il genel meclis üyeleri ile Karadeniz Ereğli belediye başkanı aday adayları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, AK Parti'den Karadeniz Ereğli belediye başkanı aday adaylığına 20 kişinin müracaat ettiğini belirterek, hepsinin de Belediye Başkanlığını en iyi şekilde yapabileceklerine inandığını söyledi. Çakır, yarın yapılacak temayülde ve aday adaylığı süreci boyunca tüm aday adaylarına başarılar diledi.
Çakır'ın konuşmasının ardından belediye başkan aday adayları kendilerine tanınan üçer dakikalık süre içerisinde kendilerini tanıtarak yarın yapılacak temayülde partililerden destek istediler.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2018, 21:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER