ADD, İYİ Parti'yi ziyaret etti

ADD, İYİ Parti'yi ziyaret etti

ADD, İYİ Parti'yi ziyaret etti

Atatürkçü Düşünce Derneği Karadeniz  Ereğli Şube Başkanı Yusuf Arslan, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Yaşare Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İYİ Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret ett.

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Karadeniz Ereğli  Şube Başkanı Yusuf Arslan, ziyaretin amacının İYİ Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu’nun başkanlığında oluşan yeni yönetime hem hayırlı olsun dileğinde bulunmak hem de iade-i ziyaret olduğunu belirtti. Yapacağınız her türlü çalışmalara katkı sağlamaktan, öneri vermekten hiçbir zaman kaçınmayacağız. Mevzu bahis Ereğli ise, Ereğli’ye yapılacak güzel dokunuşlarsa, halka hizmet etmekse, sorunları-problemleri çözmekse sizlerle beraber bu doğrultuda kesinlikle aynı amaç doğrultusunda rahatlıkla buluşabiliriz. Bu akşam bizleri kabul ettiğiniz ettiğiniz için teşekkür ediyorum.”

BALBALOĞLU "ATATÜRK'ÜN BİLİM İRFAN YOLU TAKİPÇİSİYİZ"

İYİ Parti İlçe Başkanı Balbaloğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ben de öncelikle şahsınızda olmak üzere Atatürk’ün devrim ve ilkelerini önümüzdeki günlerde ve gelecekte de egemen kılan ve kılmak için de mücadele eden tüm Atatürkçü Düşünce Derneği üye arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. Biz de yönetimimizin ilk kuruluşun da zaten ilk ziyaretlerimizden birini size gerçekleştirdik. Çünkü hakikaten sizleri çok önemsiyoruz. Özellikle biz tabi yerelde siyaset yapıyoruz ama ülke genelinde sosyal hukuk devletinin oluşması, demokratik katılımcı oluşumun sağlanması ve tabi ki Atatürk’ün bize vermiş olduğu bilim, irfan.... bunların hepsinin takipçisi olacak şekilde hem genelde hem yerelde bir politika gütmek istiyoruz. Sizinle omuz omuza vererek çalışmak bizleri de mutlu edecek.”diye konuştu.

Ziyarette ADD Başkanı Yusuf Arslan, İlçe Başkanı Balbaloğlu'na Atatürk Portresi ve üzerinde ADD ambleminin bulunduğu kupa bardak hediye etti.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2019, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER