'AĞACIN BÜYÜSÜ' ADLI SANATSAL SERGİSİ

‘AĞACIN BÜYÜSÜ’ ADLI SANATSAL SERGİSİ

'AĞACIN BÜYÜSÜ' ADLI SANATSAL SERGİSİ

Kdz.Ereğli Belediyesinin katkılarıyla 24 Kasım öğretmenler gününde, bir öğretmenin emeği olan ‘Ağacın Büyüsü’ adlı serginin açılışı gerçekleştirildi.

Kdz.Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün katkılarıyla 24 Kasım öğretmenler günün kutlama etkinlikleri kapsamında ‘Ağacın büyüsü’ adlı sanatsal ağaç torna çalışmaları sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

AKM Osman Zeki Oral Sergi Salonunda, öğretmen Hamit Oktay Fennibay’ın ‘Ağacın Büyüsü’ adlı sanatsal ağaç torna çalışmaları sergisinin açılışında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 24 Kasım öğretmenler gününü kutlayarak, “Öğretmen Hamit Oktay Fennibay’a bu çalışmaları için kutluyorum. Kdz.Ereğli’de her zaman sanatı ve sanatçımızı desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.

Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ise öğretmen Hamit Oktay Fennibay’ı çalışması için teşekkür ederek; “Öğretmenler gününü ilçemizde dolu dolu kutluyoruz. Öğretmenimiz Hamit Oktay Fennibay’ı bu çalışmasından dolayı tebrik ediyorum. Öğretmenliğinin yanında birde bu sanata gönül vermiş. Serginin açılışında emeği geçenleri kutluyorum. Öğretmen sanatçımıza bu açılışta destek verdiğiniz için siz katılımcılara da teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış kurdelesi Kaymakam Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Garnizon Komutan vekili Merkez Komutanı Dnz.P.Alb.Murat Türken ve Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz tarafından kesildikten sonra, diğer katılımcılarla birlikte öğretmen Hamit Oktay Fennibay’ın kurumuş ağaçlara torna yöntemiyle verdiği sanatsal eserler gezildi.

Sergi 26 Kasım Pazar gününe kadar halkın ziyaretine açık kalacak.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER