Ahşap ev kül oldu

Ahşap ev kül oldu

Ahşap ev kül oldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gece saatlerinde çıkan yangında tek katlı ahşap ev kül oldu. Ev sahibi Fahri Biçer evinin bilerek yakıldığını iddia etti.

Olay ilçeye bağlı Sarıkorkmaz mahallesi Okul sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, mahalle halkı patlamayla sokağa fırladı. Dışarı çıktıklarında Fahri Biçer’ e ait olan tek katlı binanın alevler içinde olduğunu gören mahalleli vakit geçirmeden itfaiye ekiplerine haber verdi. Evde Fahri Biçer ve eşinin olduğunun söylenmesi üzerine olay yerine sağlık görevlileri de çağırıldı. Ereğli belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yaklaşık 15 gündür şehir dışında olan ve bu gece Ereğli’ye dönen Fahri Biçer ve eşi acı manzara ile karşılaştı. Mahallede ki komşularından olayı dinleyen Fahri Biçer, konuşulanların üzerine ‘O… çocuğunun birisi yakmıştır” dedi.

Patlama ile kendilerini dışarıya attıklarını kaydeden mahalle halkı, doğal gazın patladığını zannettiklerini, dışarıya çıktıklarında ise yangının evi sardığını gördüklerini söylediler.

YANGININ ÇIKIŞ SEBEBİ İNCELEMEDEN SONRA ORTAYA ÇIKACAK

5 araç ve yaklaşık 25 personelle yangına müdahale eden Ereğli Belediyesi itfaiye müdürü Muhammet Ali Ateş, yangının binanın ahşap olmasından dolayı hızla büyüdüğünü ve gerekli müdahalenin yapıldığını, yangının kontrol altına alınmasının ardından da gerekli incelemenin yapılacağını, yangının çıkış sebebinin hazırlanacak raporda yer alacağını kaydetti.

Ekipler yangının söndürülmesi ve soğutma çalışmasının yapılmasının ardından olay yerinden ayrıldı.

Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı da çıkan yangınla ilgili olarak soruşturma başlattı.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

 

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 07:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER