Ak Parti bu ilçe başkanlarının istifa mı istedi?

AK Parti genel merkezi Karaduman'ın içinde bulunduğu bazı ilçe başkanlarının bu akşam mesai bitimine kadar istifasını istedi. Bu isimlerin yerine yeni isimlerle kongreye gidilmesi kararı alındı.

Ak Parti bu ilçe başkanlarının istifa mı istedi?

Zonguldak’ta kongre sürecine giren AK Parti’de flaş bir gelişme yaşandı. 

Daha önce Kdz. Ereğli, Çaycuma, Devrek ve Gökçebey İlçe Başkanları ile devam etme kararı alan AK Parti genel merkezi özellikle gerek AK Parti MDK Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ve AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosuna muhalefeti ve uyumsuzluğu ile bilinen AK Parti Merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman’ın yanı sıra,  Kilimli ilçe Başkanı Mahmut Kamberoğlu,  Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemirin istifalarını istedi.  

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuzun istifası konusunda ise belirsizlik sürüyor. Yavuzun istifasının henüz istenmediği iddia edildi.  Bölge Kordinatörünün Cuma günü Yavuz ile son bir görüşme yapacağı kaydedildi. 

Özbakır ve Tosun ile programsız ve çatışan bir görüntü veren Merkez İlçe Başkanı Karadumanın istifasının istenmesi sürpriz olarak değerlendirilmezken, diğer ilçe başkanlarının ise istifasını vermeleri bekleniyor

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 12:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
yılmaz
yılmaz - 7 yıl Önce

hele şükür....

Yumuşak sevmez
Yumuşak sevmez - 7 yıl Önce

Karaduman bye bye ::))) çağırın aloşu yazsın amuahhana

Emekli
Emekli - 7 yıl Önce

Olacağı buydu çok eksikleri vardı yönetime daha derli toplu iyi tahsilli vatana hizmeti şiyar edinmiş veya görmüş geçirmiş tecrübeli insanlar partiyi yüceltir yükseltir

SIRADAKİ HABER