AK PARTİ'DEN PASTALI MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMASI

AK PARTİ'DEN PASTALI MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMASI

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek muhtarlarla birlikte pasta keserek, günlerini kutladı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belde Başkanları ile birlikte; 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Çok sayıda köy ve mahalle muhtarı, AK Parti heyetini dernek binası girişinde karşıladı. AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt, derneğin anı defterine Muhtarlığın önemini belirten ve Muhtarlar Gününü kutladığı düşüncelerini yazdı.

MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI KILIÇ: “KİM TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYARSA BAŞIMIZA TAÇ YAPARIZ”

Ziyarette konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, “Ereğli menfaatleri doğrultusunda kim taş üstüne taş koyarsa başımıza taç yaparız” dedi.

AK Parti Yönetiminin, Muhtarlar Günü’nde kendilerini onurlandırdığını ifade eden Kılıç; konuşmasında şunları söyledi:

“İlçe Başkanımız Sayın Saffet Bozkurt, Muhtarlar Günü’nde derneğimizi ziyaret etti. Bizleri onurlandırdı, şereflendirdi. Malumunuz bugün 19 Ekim Muhtarlar Günü. 190 yıllık tarihi olan bu günümüzü, bugün virüsten dolayı buruk kutluyoruz. Sayın İlçe Başkanımız da AK Parti ailesi olarak bizleri onurlandırdı. Seçilmiş olduğu bu görev süresince her daim birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. İlçe menfaatleri doğrultusunda ne yapılacaksa bir neferi olarak yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Çünkü bizim içimizde her siyasi görüşten Muhtar arkadaşımız var. Ancak ilçemiz menfaatleri doğrultusunda kim olursa olsun, kim hizmet ediyorsa etsin, taş üstüne taş koyanı başımıza taç yaparız. Bu duygu ve düşüncelerle Sayın İlçe Başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerine, kadın kollarımıza, İl Genel Meclisi Üyelerimize ve belde başkanlarına ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.”

BOZKURT: “ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ”

AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt da ziyarette yaptığı konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Hükümetlerinin Muhtarlara bakış açısının belli olduğunu ifade ederek; İlçe Teşkilatı olarak yerelde de Muhtarlara verilen değeri ortaya koymak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi ve şöyle devam etti:

“Değerli Muhtar arkadaşlarım, öncelikle Muhtarlar Günü’nüzü kutluyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte AK Parti İlçe Teşkilatı olarak birlikte görev yürüteceğiz, beraber çalışacağız. İlçe Başkanı olarak ben, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım, belde teşkilatlarımız, mahalle ve köy temsilcilerimiz bundan sonra hepimiz sizlerin emrindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin Muhtarlarımıza bakış açısı belli. 2002’de iktidara geldikten sonra Muhtarlara verilen değer ortada. Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı olarak bizler de yerel anlamda bu değeri gösterme noktasında üzerimize ne düşüyorsa bunu ifa etmek için elimizden geleni yapacağız. Bundan kesinlikle emin olunuz. Gece saat 3,4,5,6, sabah 7 fark etmez; 24 saat sizlerin emrindeyiz. Tabii ki yaşanan pandemi süreci ekonomiyi de olumsuz etkiledi. Siz değerli Muhtarlarımızın sorunlarını mümkün mertebe giderme noktasında İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımızla beraber elimizden gelen çabayı göstereceğimizden de emin olunuz. Bundan sonraki süreçte beraberiz, birlikte Ereğli’yi yönetmeye talibiz. Sorunların giderilmesi noktasında elimizden geleni yapacağız. Bu ziyaretlerden rahatsız olanlar var ama bu ziyaretler bize olan teveccühü gösteriyor, bize olan inancı ortaya koyuyor; bu anlamda kimse rahatsız olmasın. Çünkü gerçekten halkımızın, Ereğli’nin bize karşı bir teveccühü var, biz bunu görüyoruz. Bu teveccühe layık olma noktasında da elimizden geleni yapacağız. Daha 1 aylık İlçe Yönetimiyiz, tabii ki önümüze bakacağız. Ereğli için üzerimize ne düşüyorsa elimizden geleni yapma noktasında tüm çabayı sergileyeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu, şüphesi olmasın.”

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2020, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER