AK Parti Gençliği Şehitleri İçin Fidan Dikti

AK Parti Gençliği Şehitleri İçin Fidan Dikti

AK Parti Gençliği Şehitleri İçin Fidan Dikti

Kdz Ereğli Ak Parti Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Müslüm Fidan tarafından organize edilen Şehitler Ormanı çiçek dikimi ve Şehit mezarlıkları ziyareti  gerçekleştirildi. 

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Şeyda MUTLU, Öncelikle böyle bir organizasyonu düzenleyen Yerel Yönetimler Başkanımız Sn Müslüm Fidana , desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen Başkanımız Sn Hüseyin ALAGÖZe ve programa iştirak eden Gençlik Kolları Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. 

Biz şuana kadar bir çok ziyaret gerçekleştirdik ama bu ziyaret bizim için çok ayrı bir önem arz etmektedir.Bizim için canını vermekten kaçınmayan Aziz şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkmak ve onları dualarla anmak için böyle bir çalışma başlattık. Aziz şehitlerimizin kabrinde onlarla olmak onları hissetmek bambaşka bir duygu.Onlar toprağa değil kalbimize gömüldüler.Onları hiç bir zaman unutmayıp, unutturmayacağız.Ak Parti Gençliği sosyal medya kahramanlığı yapan bir gençlik değil, icraat kahramanlığı yapmayı hedeflemiş, ilke edinmiş bir gençlik. Biz de bu anlayışla şehitler ormanına ziyaret edip çiçek diktik, ardından şehitlerimizi ziyaret edip mezarlıklarımızı temizledik. Bizler bugün rahatça yaşamımızı devam ettirebiliyorsak bu şüphesiz aziz şehitlerimiz sayesindedir. Milli ve manevi değerleri ön planda olan, Ak parti misyonuna sahip bütün genç kardeşlerimizi aramızda görmek isteriz. Milli değerlerimize hep birlikte sahip çıkmalıyız, korumalıyız dedi. Mutlu ayrıca Ereğlide güçlü bir Ak Parti Gençliğinin olduğunu belirterek zaman ve mekan fark etmeksizin her yerde olacaklarını, hayırlı işlerde adeta yarış halinde olduklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2017, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER