AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BOZKURT'TAN KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NA ZİYARET

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BOZKURT'TAN KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NA ZİYARET

Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Ak parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ziyarette yaptığı konuşmada önemli bir sorumluluk aldıklarını, bu sorumluluğu karşılıklı işbirliğiyle yerine getirme anlayışıyla hareket edeceklerini belirterek; “6 Eylül 2020 Pazar günü Ak Parti’nin Karadeniz Ereğli 6. İlçe Kongresini gerçekleştirdik. Genel Merkezimizin ve delegelerimizin teveccühü ile ilçe başkanlığı ve yönetime seçildik. Daha önce partimizin değişik kademelerinde görev almıştım. İnşallah bundan sonraki süreçte birlikte çalışacağız. Başlatılan projelerin bir an önce bitirilmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi anlamında sizinle beraber gönül gönüle çalışmaya hazırız. Ekibimizle birlikte, tüm kalbi duygularımızla sizinle beraber çalışacağız. Sizlerin de bizlerden talepleriniz olduğunda bunları yerine getirme noktasında elimizden geleni yapacağız. Önemli bir sorumluluk aldık. Bu sorumluluğu yerine getirmek için ekibimizle birlikte çalışacağız. Ereğli’yi en üst noktaya taşımak için tüm çabamızı sergileyeceğiz. Kabulünüzden dolayı da teşekkür ediyoruz.” dedi.

ÇORUMLUOĞLU: “EL BİRLİĞİ HALİNDE GÜZEL İLÇEMİZE HİZMET EDECEĞİZ”

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da yaptığı konuşmada; “Öncelikli olarak değerli başkanıma ve yönetimine bu görevin hayırlı olmasını diliyorum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ereğli’de kaymakamlık görevine başlayalı 2 gün sonra 2 yılı tamamlamış olacağım. Üçüncü yıla girmiş olacağım. 15 Eylül’de başlamıştım. Daha önce Fatih başkan ve yönetimi vardı. Onlarla müspet bir çalışma ortamımız oluştu. Aynı ortamın sizlerle de süreceğine inanıyorum. Sadece Ak Parti’de değil diğer partilerde de görev tazeleyen arkadaşlarımız var. Hizmet için yola çıkmış tüm arkadaşlarla el birliği halinde güzel ilçemize hizmet edeceğiz. Seçim seçimde kalır. Seçimden önceki yarışta bazı üzgünlükler, kırgınlıklar olmuştur. Ama seçimden sonra önemli olan memlekete hizmet etmektir. Bu manada diğer parti başkanlarımızla da zaman zaman istişare yapıyoruz. Sizin de seçilmenizle birlikte yakın zamanda yeniden bir toplantı tertipleyeceğiz. Sizleri görüce Ereğli’de biraz eskidiğimi düşünüyorum. Çünkü yeni yönetimin aşağı yukarı yarısını tanıyorum. Bilfiil tanıdığım arkadaşlar. Yine de yeni bir heyecan gelecektir. Burada değerli Fatih Çakır Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Onunla başladığımız projeler var, onlara beraber devam edeceğiz. Sizinle başlayacaklarımız olur, onları da birlikte yürütürüz. Vakti saati geldiğinde de bırakırız ve bizden sonra gelecek arkadaşlara yerimizi bırakırız. Amacınız ilçeye hizmet etmek. Benim amacım da bu ilçeye ve ülkeye hizmet etmek. Hizmet için kavgaya gerek yok. Bu hizmeti bu güne kadar el birliğiyle yürüttük. Bundan sonrada sizler de tanıdığımız arkadaşlarsınız, sizlerle de yürütürüz. Allah yolunuzu açık etsin bu manada da iyi bir görev temenni ediyorum.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2020, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER