AK PARTİ KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANI BOZKURT, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AK PARTİ KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANI BOZKURT, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, “Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan; üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçlu olduğumuz bir gerçektir” dedi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında kadınların, milli ve manevi değerlerin, kültür ve geleneklerin en kıymetli taşıyıcıları olduğunu ifade eden Bozkurt; başta eğitimlerine önem göstermek üzere, hayatın tüm alanlarında kadınlara hak ettikleri değerin verilmesi gerektiğini vurguladı.

Bozkurt, şunları kaydetti:

“Sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız; huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Onların, her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sağlaması ve hayatın her alanında etkin bir şekilde yer alması bizleri sevindirmektedir.

Kadınlar, toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz parçası, toplumun en küçük birimini oluşturan ailenin temel unsurudur. Aile ortamında fertlerin refahı için yorulmadan çalışan kadınlarımız, İstiklal Savaşımızda da cephe gerisinin kahramanı olmuştur. Hayatın tüm alanlarında her türlü fedakârlığı gösteren kadınlarımız, bu vatan ve millet için canını feda etmeye hazır nesilleri de yetiştirmiştir. Yeni nesillerin yetişmesinde kadınlarımızın annelik vasfı ile üstlendikleri sorumluluk, geleceğimizin inşasında onların ne kadar hayati öneme sahip olduklarını göstermektedir.

Ülkemizde, her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınların sayısının artması övünç kaynağımızdır. Yaşamı boyunca birçok güçlüğe katlanan ve büyük sorumluluklar üstlenen kadınların toplumsal yaşama etkin biçimde katılmaları, Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük hedefleri arasındadır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde; sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan ve bunları hiçbir karşılık beklemeden veren kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum.”

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2021, 17:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fikri oğuz tekin
Fikri oğuz tekin - 3 yıl Önce

Aferin başkana ya vaybe

SIRADAKİ HABER