AK PARTİ KDZ. EREĞLİ OLAĞAN KONGRESİ BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

AK PARTİ KDZ. EREĞLİ OLAĞAN KONGRESİ BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, 6 Eylül Pazar günü (bugün) gerçekleşecek Ereğli İlçe Teşkilatının 6. Olağan Kongresi’ne AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in katılacağını bildirdi.

Çakır, yaptığı açıklamada, “8 yıla yakındır ilçe başkanı göreviyle hizmet etmeye çalıştığım kutlu davamızda bayrağı Genel Merkezimizin oluru ve delegelerimizin teveccühü ile Saffet Bozkurt arkadaşımıza devredeceğim. Ak Parti’de bir yenilenme süreci olan kongreler, Ereğli teşkilatımız ve partililerimiz için de aynı işlevi görecektir. Yeni görev alacak ilçe başkanımız ve yönetim kurulunun partimizin başarı çıtasını daha da yükseklere taşıması için bu güne kadar ki sorumluluk ve dava bilinciyle hizmete devam edeceğim.

Bu duygu ve düşüncelerle Pazar günü saat 13.00’te Gülüç Belediyesi Düğün Salonu’nda başlayacak kongremize AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız  Erkan Kandemir’in katılacaktır. Tüm partililerimizi aynı zamanda bir demokrasi ve birlik şöleni olacak kongremize davet ediyor, Ereğli için inandığımız yolda yürümeye devam edelim diyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2020, 10:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin yaman
Hüseyin yaman - 4 yıl Önce

Zaten Ereğli inandığı yolda yürüyor. Hiç şüpheniz olmasın

SIRADAKİ HABER