AK Parti sokakta..

AK Parti sokakta..

AK Parti sokakta..

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı tam kadro alanlara indi. Milletvekilleri, aday adayları, meclis üyeleri, eski ve yeni yöneticiler ile tüm partililerle birlikte startı veren AK Parti, 31 Mart seçimlerine iddialı başladı.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından bugün parti önünde gerçekleştirilen organizasyona Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ile Hamdi Uçar’ın yanı sıra İl Başkanı Zeki Tosun, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Belediye Başkanı aday adayları, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile partinin tüm kademeleri katıldı.
Yağmur altında yapılan organizasyonda partililere hitaben ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli’ye verilen hizmetleri anlattı.
Çakır’dan sonra söz alan Ereğli Belediye Başkanı Erol Şahin’de katılımcılara teşekkür etti ve birlik beraberlik içerisinde 31 Mart seçimlerinden başarı ile çıkacaklarını söyledi.
Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’da birer konuşma yaparak 31 Mart’tan sonra da Ereğli’de AK Parti bayrağının dalgalanacağını söylediler.
Polat Türkmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat Ereğli’ye gelerek kendisinin Ereğli Milletvekili olduğunu söylemesinin ilçe açısından büyük bir önem arzettiğini söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından Milletvekilleri ve Belediye Başkan adayı Erol Şahin ile birlikte partililer esnaf gezisi gerçekleştirdiler.
Kdz. Ereğli esnafı AK Partilileri büyük bir ilgi ve alaka ile karşıladı.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 08:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
hülya yıldız
hülya yıldız - 5 yıl Önce

bu bayanın yani ALPAGONUN orda ne işi var.bu kadın kafayı yemiş.Galıba çaldıkları yetmemiş.Rezillik bunun adı.Nefretımızı bırkat daha artırmasın . yeter çekıp gıtsın kaynaşlıya....

SIRADAKİ HABER