AK Parti'den Yalanlama...

AK Parti'den Yalanlama...

AK Parti'den Yalanlama...

Zonguldak’ta bazı yerel gazetelerde Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın istifasının isteneceği yönündeki haberler Ak Parti Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, İl Başkanı Zeki Tosun ve İlçe Başkanı Fatih Çakır tarafından yalanlandı.

Zonguldak’ta bazı yerel sitelerde yayınlanan ‘Şok iddia... Belediye Başkanlarının istifaları istendi…’ başlıklı haberde Zonguldak’tan istifası istenecek 4 belediye başkanının olduğu, bu isimlerin Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Devrek Belediye başkanı Mustafa Semerci, Filyos Belediye başkanı Ömer Ünal ve Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk oldu. Yayınlanan bu haberin ardından telefon ile ulaştığımız Akk Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, özellikle Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile ilgili böyle bir durumun söz konusu bile olmadığını ve haberin yalan olduğunu söyledi.

Fiziksel Engelliler Derneği tarafından hazırlanan 3 Aralık dünya engelliler gününe katılan Ak Parti Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar ve İlçe Başkanı Fatih Çakır’ da böyle bir durumun kesinlikle söz konusu bile olmadığını söylediler.

HABERİN İÇERİĞİ DEĞİŞTİRİLDİ...

Diğer yandan haberin yayınlandığı internet sitesinde ilk olarak yayınlanan haberde istifası istenen 4 belediye başkanı olduğu yazılmıştı. Ancak kısa süre sonra haber metninin içinde yapılan değişiklikte Mustafa Semerci, Filyos Belediye başkanı Ömer Ünal’ın istifasının istenmediği yazıldı. İlk haber ile düzeltilen haberin ise başlığının aynı olması dikkatlerden kaçmadı.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2017, 20:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER