AKDEMİR VE UYSAL'A ONUR ÖDÜLÜ

AKDEMİR VE UYSAL’A ONUR ÖDÜLÜ

AKDEMİR VE UYSAL'A ONUR ÖDÜLÜ

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkanları Birliği tarafından bu yıl ilki düzenlenen “En Beğenilen Belediye Başkanları” Ödül Töreninde, Jüri Özel Onur Ödülü’ne lâyık görüldüler.
EREĞLİ BASINI, TÖRENİ TAKİP ETTİ
Cumartesi günü Ankara’da düzenlenen töreni, Başkan Hüseyin Uysal’ın davetlisi olarak Ereğli’den 20 gazeteci takip etti. Cumartesi sabahı saat 07.00’de Ereğli’den hareket eden gazeteciler, saat 11.30’da Ankara’ya ulaştı. Burada ilk olarak Beştepe’de bulunan Millet Camii’sini gezen gazeteciler, daha sonra sırasıyla Anıtkabir’i ve Birinci Meclis’i ziyaret ettiler. Programda yer alan serbest zaman bölümünde ise gazeteciler Ankara’yı gezme fırsatı buldular. Gazeteciler, saat 17.30’da Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal ile akşam yemeğinde bir araya geldiler. Başkan Uysal, yemekte, Ereğli Belediyesi tarafından İlçede yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Uysal, Köseağzı yolu, Gökme Köprüsü ve Uzunmehmet Anıtı gibi çalışmaların belediye tarafından yapılan en önemli çalışmalar arasında yer aldıklarnıı söyledi.
Başkan Uysal ve gazeteciler, yemeğin ardından Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen törene katılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı Beşevler Kampüsü’ne geçtiler. Saat 20.00’de başlayan tören öncesi salon tamamen doldu. Türkiye’nin her bölgesinden törene yoğun ilgi olduğu gözlendi. Törende ilk olarak bölgelere göre En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanlarına ödülleri takdim edildi. Daha sonra sırasıyla, En Başarılı İl Belediye Başkanları, Büyükşehirlere bağlı İlçe Belediye Başkanları ve Belde Belediye Başkanlarına ödülleri verildi. Programın son bölümünde ise hizmet verdikleri İl ve İlçeler için hazırladıkları projelerden dolayı Jüri Özel Onur Ödülü’ne layık görülen Belediye Başkanlarına ödülleri takdim edildi. Bu kategoride Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Kent Meydanı, Cami ve Spor Parkı” projeleri ile ödüle lâyık görüldü. Uysal, ödülünü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin elinden aldı. Aynı kategoride, “Kapuz, Orta Kapuz ve Tersaneler” projesi ile Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir de ödüle lâyık görüldü.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ödülünü aldıktan sonra eşi Sevim Uysal’ı da yanına alarak töreni takip eden gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2018, 06:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER