Akreditasyon süresi 3 yıl daha uzadı

Akreditasyon süresi 3 yıl daha uzadı

Akreditasyon süresi 3 yıl daha uzadı

2014 yılında Uluslararası Akreditasyon Kuruluşu’nun yapmış olduğu denetimler neticesinde B Seviye Akredite Oda olan Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, 2017 yılının sonlarına doğru girmiş olduğu denetimler neticesinde yine B Seviye Akredite olma başarısını gösterdi ve 3 yıl daha geçerli olan Akreditasyon Belgesini almaya hak kazandı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde düzenlenen tören ile Akreditasyon Belgeleri hak kazanan odalara takdim edildi. Tören, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı. Konuşmaların ardından belgelerin takdimi için sırasıyla ilk önce ilk defa Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanan Oda ve Borsalar çağrıldı. Ardından da Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da içinde yer aldığı Akredite Oda olarak Belge yenileyenler davet edildiler.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası adına Akreditasyon Sertifika Törenine, Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çınar, Mehmet Çivici, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yavuz, Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Genel Sekreter Gündüz Acar, Ticaret Sicil Müdürü Cengiz Çolak ve Akreditasyon Sorumlusu Kubilay Arslangörür katıldılar.
Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Üyelerimize 5 yıldızlı hizmet veren odalar arasında yer almak bizler için son derece gurur verici bir olaydır. Bundan sonra da Akreditasyon çalışmalarımızı hızlandırarak bu başarımızı artırarak devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER