Ali Kaya "ENAZ 3 BİN İŞÇİ ALINMALI"

Ali Kaya "ENAZ 3 BİN İŞÇİ ALINMALI"

Ali Kaya "ENAZ 3 BİN İŞÇİ ALINMALI"

İYİ Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Ali Kaya, beraberinde İYİ Parti Kdz.Ereğli Belediye Meclis Üyeleri, İl Başkan Yardımcısı Asım Tazegül, Ereğli İlçe Yöneticilerimiz, Kandilli İYİ Parti Chp Belediye Meclis üyesi Adayı Niyazi Kara ile birlikte Kandilli Beldemizde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

BELEDİYE ZİYARETİ
İttifakı sorunsuz sürdürdüğümüz Kandilli'de Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Belediye Başkanı Mustafa Aydın'ı ziyaret eden Kaya ve beraberindekiler, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Beldede yapılan ve yapılması hedeflenen çalışmaların konuşulduğu ziyarette, Aydın'ın yeniden seçimleri kazanması için desteğimiz sürecek.

TTK ZİYARETİ
Türkiye Taşkömürü Kurumu Armutçuk Müessese Müdürü Ali Hekim ve Müessese Yöneticileri ile görüşen Kaya ve beraberindekiler, seçimleri kazanmaları durumunda yapmak istedikleri projelere ilişkin bilgiler verdi, maden işçilerine kazasız belasız çalışma temennisinde bulundu.

SENDİKA VE MADEN İŞÇİLERİ ZİYARETİ
Madenden çıkan işçileri ocak çıkışında karşılayan Kaya ve beraberindeki kalabalık, maden işçilerine, "Geçmiş olsun" dedi. Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Ereğli Belediye Başkan adayımız Kaya ve partililerimiz, yeni seçim yönetim kuruluna hayırlı olmasını diledi, maden işçilerinin sorunlarının çözümüne her zaman katkı sağlamaya hazır olduklarını dile getirdi.

"ENAZ 3 BİN İŞÇİ ALINMALI"
Kaya, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "Hükümet tarafından açıklanan bin + 500 işçi alımı yetersizdir. Bu sayı en az 3 bin olmalıdır. Kurumdan son dönemde emekli edilen işçi sayısına bakıldığında alınan işçilerin ne kadar yetersiz olduğu açıkça ortadadır. İşçi alımlarına onbinlerce vatandaşımız başvurmuştur. Biz kuruma alınacak işçilerin bu bölgenin gençlerinden tercih edilmesi gerektiğini bir kez daha vurguluyoruz. Yine Şehit Maden İşçilerimizin çocuklarına öncelik verilmesini bu konuda yaşanan mağduriyetlerin biran önce giderilmesini bekliyoruz. 

MADEN İŞÇİLERİ VE AİLELERİNE TESİS
Maden ocağında çalışan işçilerimizin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda çalışmaları için gerekli tüm desteği vermeye de hazırız. Seçilmemiz durumunda maden işçilerimizin ve ailelerinin her zaman yanında olacağız. Belediye plaj mevkisinde sosyal tesisler kazandırıp bu tesisleri maden işçilerimize tahsis etmek istiyoruz. 

KANDİLLİ ÖNEMLİ BİR YER
Kandilli Beldemiz, ilçemizin en önemli yerleşim birimlerinden bir tanesidir. Gerek bölgemize gerekse ülkemize sağladığı ekonomik katkılar ortadadır. Ereğli ve Kandilli Beldemiz arasındaki yol güzergahının oldukça bakımsız olduğu açık ve nettir. Bu bölgede ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için gerekli düzenlemelerin ve iyileştirmelerin yapılmasını beklemekteyiz"
Kaya ve partililerimiz daha sonra beldemizde bulunan işyerleri gezdi esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2019, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER