Alpago’dan 30’uncu yıl ziyareti…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan aday adayı Esra Alpago Gündem Gazetesi’nin 30’uncu yılını kutladı.

Alpago’dan 30’uncu yıl ziyareti…

2014 yerel seçimlerinde Belediye Meclisi Üyesi olduktan sonra ardından Başkan Yardımcılığına getirilen ve kısa bir süre öncesine kadar Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı görevini yürüten Esra Alpago, Çebi Grup bünyesinde günlük olarak yayınlanan Gündem Gazetesi’nin 30’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle nezaket ziyaretinde bulundu.
AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı olan Esra Alpago, Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi’yi ziyaret ederek, Gündem Gazetesi’nin 30 yıldan bu yana istikrarlı bir şekilde yayın hayatını sürdürmesinin çok ciddi bir başarı olduğunu vurguladı.
Kdz. Ereğli’de resmi ilan alma vasfına sahip Gündem Gazetesi’ni yakından takip ettiğini belirten Alpago, “Gündem Gazetesi bölgenin toplumsal sorunlarını gündeme getiren, bu sorunların çözümü için zaman zaman hiç korkmadan yöneticileri de eleştirebilen bir gazete. Eleştirinin dozunu kaçırmadan, kişilerin özel hayatını ve aile yapısını rencide etmeden düzeyli yayın yapan ender gazeteler arasında yer alıyorsunuz. 
Bizler siyasetçi olarak her zaman eleştiriye açığız. Eleştiri olmazsa yaptığımız eksiklik ve hatalarımızı görmemiz mümkün değil. İşte bu noktada Gündem tüm siyasetçi ve yöneticilere yön veren, uyarılarda bulunabilen bir gazete.
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi başta olmak üzere tüm Gündem kadrosunu bu seviyeli yayınlarından dolayı kutluyorum” dedi.
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi de, Gündem Gazetesinde yazan tüm yazar ve muhabir kadrosunun özgürce tüm düşüncelerini yazabildiklerini vurgulayarak, “Bizim kırmızı noktamız insanların özel yaşamı ve rencide edilmesidir. Bu konularda biz yokuz, olmayacağız da.  Bölgenin kalkınması ve sorunlarının çözümü için bu memleketi yöneten gerek bürokrat gerekse siyasetçilerinin yanındayız. Yöremiz için elini taşın altına koyan herkesin başımızın üzerinde yeri var. Bölgemizin ekonomik olarak olması gereken yere taşınması mücadelesinde çorbada tuzumuzun olması için gayret gösteriyoruz ve bu gayretimiz hep sürecek” dedi.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kdz. Ereğli Belediye Başkan aday adayı olan Esra Alpago, kendisinin bu göreve talip olduğunu, Genel Merkez ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uygun görmesi halinde Kdz. Ereğli’ye hizmet etmek için canla başla mücadele edeceğini ifade ederek, “Elbette hedefim aday olmak. Ancak Genel Merkezimiz kimi aday gösterirse göstersin bugüne kadar olduğu gibi canla başla çalışmaya devam edeceğim. Ben teşkilatçıyım. Ben AK Partiliyim. Partimizin başarısı bizim başarımızdır” dedi.
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi ile Esra Alpago ziyarert sırasında bölgenin ekonomik, sosyal., kültürel ve siyasal konularında da fikir alışverişinde bulundular.
Yasin Hamzaçebi, Gündem’in kuruluş yıldönümü mutluluğunu kendileri ile paylaşan Esra Alpago’ya teşekkür etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2018, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER