Arıman, destek ziyaretlerinde

Arıman, destek ziyaretlerinde

Arıman, destek ziyaretlerinde

AK Parti Zonguldak 4. Sıra milletvekili adayı Züleyha Arıman, 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine yönelik çalışmalarını Karadeniz Ereğlide sürdürüyor.

Arıman, çalışmaları kapsamında ilk olarak Karadeniz Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezini ziyaret etti. Arımana ziyaretinde Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcısı Esra Alpago, AK Parti İlçe Teşkilatı Kadın Kolları yöneticileri ve bazı partililer de eşlik etti.
Arımanın ardından Aile Destek Merkezine gelen Karadeniz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, milletvekili adayı Arıman ve beraberindeki heyete Aile Destek merkezinde bayanlara yönelik verilen kurslarla ilgili bilgi verdi. Milletvekili adayı Arıman, daha sonra sınıfları gezerek kursiyerlerle görüştü, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kendisininde yer aldığı AK Parti Zonguldak milletvekili adaylarına destek istedi.
Milletvekili adayı Züleyha Arıman, Aile Destek Merkezi ziyaretinin ardından ilçedeki özel bir hastaneyi ziyaret etti. Hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Arıman, hasta yakınları ve hastane personelinden 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER