ARMUTLUCUMALILARDAN İFTAR

Karadeniz Ereğli'de Armutlucuma ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Ereğli Belediyesi düğün salonunda iftar programı düzenlendi.

ARMUTLUCUMALILARDAN İFTAR

Düzenlenen iftar programına  Cumhuriyet Halk partisi  milletvekili Ünal Demirtaş , İlçe Başkanı Sertan Ocakçı, İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Sarıhan Ereğli Belediyesi meclis üyeleri, Ziraat Odası başkanı Adil Pulat, ve çok sayıda davetli katıldı.

Okunan ezanın ardından davetliler oruçlarını açtı. Programa geç katılan  Ereğli belediye başkanı Hüseyin Uysal, geç kalma sebebinin 3 ayrı programa katılmasından dolayı kaynaklandığını söyledi. Uysal konuşmasında Rabbim tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri, ettiğiniz duaları yaptığınız hayır ve hasenatı Hak katında kabul ve karin olmasını yüce Rabbim den dilerim. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bende aranızda olmak isterdim. Ancak buradan önce üç ayrı yere uğradım. Buradan sonra tekrar ayrı bir yere uğrayacağım. Biliyorsunuz iftardan sonra çok hızlı bir iftar yapılıyor. Arkasından herkes evlerine ve herkes ibadetine devam etmek istiyor. Bundan dolayı bir kaç yere uğramak son derece zor. Bundan dolayı da hakkınızı hela edin. Uğrayamıyoruz bazen, geç kalıyoruz. Ben yinede buna rağmen böyle kalabalık kaldığınız için sizlere teşekkür ediyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 07:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER