Bakan Bak, Başkan Uysal'a başarı diledi

Bakan Bak, Başkan Uysal'a başarı diledi

Bakan Bak, Başkan Uysal'a başarı diledi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kdz. Ereğli Belediyesini ziyaret etti. Bakan Bak, beraberinde Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysaldan İlçe ve belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Başkan Uysal, İlçede hayata geçirdikleri ve devam eden çalışmalarla ilgili Bakan Baka projeler üzerinden bilgiler aktardı.
Bakan Bak, ziyarette yaptığı konuşmada, Uyuşturucu ile mücadelede spor çok önemli. O yüzden biz sporun bu gücünü kullanmak için hep beraber özellikle yerel yönetimlerle beraber hareket ediyoruz. Gençlerimiz bizim için çok kıymetli. Keşke daha fazla saha yapsak, onlarca sporcu koştursa. diye konuştu.
KDZ. EREĞLİNİN STADA İHTİYACI VAR
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, daha önce bulunduğu görevler sırasında bir çok defa Kdz. Ereğliye geldiğini belirterek; Kdz. Ereğlinin ihtiyaçlarını biliyorum. Buranın bir stada ihtiyacı var. Sağolsun Belediye Başkanımız gençlik ve spor yatırımları için bir arsa gösterdiler. Bu arsayı değerlendireceğiz. Kdz. Ereğlinin bir stada kavuşması için gerekenler yapılacak dedi.
Başkan Uysal, ziyarette Bakan Baka, içerisinde çilek, elpek bezi ve belediye yayınlarının bulunduğu bir çanta takdim etti. Belediye çalışmalarını başarılı bulduğunu ifade eden Bakan Bak, Başkan Uysal ve belediye personeline başarı diledi. Bakan Bakın belediye ziyareti, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

haber

 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 18:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER