BAKKA İLE EREĞLİ OSB ARASINDA DESTEK SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

BAKKA İLE EREĞLİ OSB ARASINDA DESTEK SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında Zonguldak-Ereğli Organize Sanayi Bölgesi(OSB)’nin başvuru sahibi olduğu “Zonguldak-Ereğli OSB Akıllı Elektrik Yönetim Sistemi ile Fiziki ve Kurumsal Altyapısını Güçlendiriyor” adlı proje için Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri Muhammed Ali Oflaz ve Zonguldak-Ereğli OSB Müdürü Övünç Pehlivanoğlu arasında destek sözleşmesi imzalandı.
 

Proje ile sayaç okuma sistemlerinde operasyonel verimlilik sağlanarak mevcut çevrimdışı elektrik takip sisteminde 5 gün süren faturalama işleminin 5 saate düşürülmesi, emek ve zamandan tasarruf, akıllı elektrik yönetim sistemi ile tüketimde düşüş sonucu mevcut işletmelere maliyet avantajı ve rekabet üstünlüğü sağlamak hedefleriyle OSOS ve SCADA altyapısının kurulumu ve eğitimlerin alınması planlanmakta.
 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri Muhammed Ali Oflaz, açıklamasında, “BAKKA, toplam 1 milyon 33 bin 996 TL bütçeli proje için 775 bin 497 TL hibe desteği vermeyi taahhüt etmektedir. Kaynak verimliliğine katkı sağlayacak projenin Zonguldak, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileriz.”

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2020, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER