Balbaloğlu, Bu zor günleri hep beraber atlatacağız

Balbaloğlu, Bu zor günleri hep beraber atlatacağız

Balbaloğlu, Bu zor günleri hep beraber atlatacağız

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti Teşkilatınca, 65 yaş üstü vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunulduğu bildirildi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, yazılı açıklamasında, Ereğli’de de etkili olan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle özellikle 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkamadıklarını hatırlattı.

Ramazan Ayı’nın da başlamasıyla birlikte, gıda yardımında bulunmayı kararlaştırdıklarını belirten Balbaloğlu, şunları kaydetti:

“İYİ Parti olarak korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza gerekse de Ramazan ayı yaklaşması sebebiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardım paketi dağıtımını İYİ Parti Ereğli İlçe teşkilatı olarak gerçekleştirdik. Gıda Yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine yönetim kurulu üyelerimiz ile dağıtıldı. Aynı zamanda da geçirdiğimiz bu zor günlerde sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi ailelerin elektrik, doğalgaz ve su faturaları da ödenmiştir. Bütün dünyayı etkileyen Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan hemşehrilerimize bir kez daha zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamaları, hijyen ve toplu alanlarda sosyal mesafe kurallarına uymalarını hatırlatıyoruz.  Bu zor günleri hep beraber atlatacağız, beraber başaracağız.”

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2020, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER