Balbaloğlu, "İyi niyetten uzak, nafile çabalar "

Balbaloğlu, "İyi niyetten uzak, nafile çabalar "

Balbaloğlu, "İyi niyetten uzak, nafile çabalar "

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti İlçe Başkanı Dr. Evrim Balbaloğlu, partilerinin İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın, Zonguldak’ta katıldığı etkinlik öncesi Ereğli’de gerçekleştirdiği bir ziyaretin ‘polemik konusu yapılmak istendiğini’ bildirdi.
Balbaloğlu, yazılı açıklamasında, 12 Aralık’ta gerçekleştirilen “Saray Rejiminin Kaçınılmaz Çöküşü” başlıklı konferansa, mesleki mazereti nedeniyle kendisinin katılamayacağını ise İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’e günler öncesinden bildirdiğini belirtti. Milletvekili Özdağ’ın ziyaretine ilişkin polemikleri “iyi niyetten uzak, nafile çabalardır!” olarak nitelendiren Balbaloğlu, açıklamasında şunları kaydetti:
“Bilinmeli ki; siyasi ve akademik alanda ilgiyle takip ettiğimiz, uluslararası ve ulusal politikalar ile teşkilatlandırma konularında bilgi ve deneyimleri, teorileri tüm ülkemizde kabul görmüş İYİ Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ duayenimizdir. Kendisinin Zonguldak’ta konuşmacı olduğu konferans öncesinde gerçekleştirdiği Ereğli ziyareti, kişisel dostluk ilişkisi dâhilinde olup, siyasi anlam taşımamaktadır.

İL BAŞKANIMA BİLDİRDİM
Ayrıca yine bilinmeli ki; 21 Aralık tarihinde Zonguldak’ta Sayın Milletvekilimiz Özdağ’ın katıldığı konferansa mesleki mazeretim nedeniyle katılamayacağımı günler öncesinden Sayın İl Başkanımız Yavuz Erkmen’e bildirmişken, Sayın Vekilimizin Ereğli ziyareti ile ilişkilendirilmesinin maksatlı olduğu açıktır.

PARTİMİZ, BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR
İYİ Partimiz, genel merkezimiz ve teşkilatlarımız ile bölünmez bir bütündür.  Bizler ülkemiz, bölgemiz için en doğru hamleleri titizlikle uygulamak gayretinde tertemiz siyaset yaparken, kirli amaçlarına ulaşmak isteyenlere asla prim vermeyeceğiz.  Hedefimiz ve önceliğimiz; Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in gösterdiği iktidar yoludur. Kasaba politikacılarının küflü yöntemleri  ‘iyi’leri yolundan alıkoymaz.”

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2019, 00:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erdal
Erdal - 4 yıl Önce

İl başkanımızın neyden haberi varmış .Neden Başkan yardımcısı gelmemiş..

Devrim
Devrim - 4 yıl Önce

Neden ilçe teşkilatından başka biri gitmedi
Handan Aktemur gitti.Anlamamız gereken başka konular mı var

SIRADAKİ HABER