Balbay: "Ülkeyi düzlüğe CHP çıkartacak"

Balbay: "Ülkeyi düzlüğe CHP çıkartacak"

Balbay: "Ülkeyi düzlüğe CHP çıkartacak"

Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem İzmir Milletvekili ve Cumhuriyet Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Mustafa Balbay, bir konferans için geldiği Karadeniz Ereğli’de Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ve Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü Başkanı Dr.Eylem Ertuğrul’u ziyaret etti.

İlk ziyaretini Karadeniz Ereğli Belediyesine yapan Mustafa Balbay, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a yaparak, Başkan Posbıyık’a başarılar diledi.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem İzmir Milletvekili ve Cumhuriyet Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Mustafa Balbay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. BaşkanPosbıyık konuya ilişkin mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Atatürkçü Düşünce Derneği Karadeniz Ereğli Şubesi ve Belediyemiz işbirliğinde düzenlenen ‘Uğur Mumcu’dan günümüze Türkiye’ konulu konferansa katılmak üzere kentimize gelen CHP İzmir Milletvekili değerli dostum Mustafa Balbay’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.”dedi

“CHP KARADENİZ EREĞLİ İLÇE ÖRGÜTÜ’NÜ DE ZİYARET ETTİ...”

Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem İzmir Milletvekili ve Cumhuriyet Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Mustafa Balbay, bir konferans için geldiği Karadeniz Ereğli’de ikinci ziyaretini de partisinin İlçe Örgütü Başkanı Dr.Eylem Ertuğrul ve Yönetim Kurul üyelerine gerçekleştirdi.


“BU İKTİDARIN HALKIN KAT’INDA KABULÜ GİDEREK ZAYIFLIYOR...”


22 Ocak Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette Balbay’ı, partinin Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul ve ilçe örgütü yöneticileri ile çok sayıda partili ağırladı. Ziyaret anısına İlçe Başkanı Ertuğrul tarafından kendisine çiçek takdim edilen Balbay, örgüt binasında kendisini misafir eden partililere hitaben bir konuşma yaptı.
Konuşmasında ağırlıklı olarak ülkenin içinde bulunduğu sosyal, ekonomik ve politik sorunlara işaret eden Balbay, iktidar partisini eleştirdi.

“Bu iktidarın halkın kat’ında kabulü giderek zayıflıyor.”, cümlesiyle sözlerine başlayan Eski Milletvekili Balbay, AKP iktidarının uyguladığı politikaların halka anlatılamaz hale geldiğini iddia ederek iktidar partisinin gidici olduğunun ortaya çıkmaya başladığını ifade etti. Buna  rağmen asıl meselenin, AKP’nin gitmesi değil gidecek olan AKP’nin yerine kimlerin geleceği olduğunu kaydeden Eski İzmir Milletvekili Mustafa Balbay özetle şu görüşleri sundu:
“AKP gittikten sonra ülkeyi düzlüğe çıkaracak olan güç, Cumhuriyet’i kuran CHP’dir. Bu gerçeği önümüzdeki günlerde, halkın tüm kesimlerini de kucaklayarak daha yüksek sesle ve halkı ikna edecek sözlerle anlatacağız. Ben buna yürekten inanıyorum. Karadeniz Ereğli’deki bu sıcak karşılamadan ve Güleryüzlerden dolayı Ereğlililere minnettarım. Örgütümüz, buradaki beş yüz yıllık çınar ağaçları kadar sağlam, Osmanlı Çileği kadar da taptaze. Bunu görmekten dolayı da çok mutluyum. Kesinlikle güveninizi yitirmeyin. Biz bugünleri aşacağız. Bu tür diktatöryel dönemlerden sonra farklılık içinde ne varsa o öne çıkar. Bizim tarihten gelen bağımsızlık ruhumuz var. Mustafa Kemal Atatürk’ümüz var.”


Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2020, 19:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER