BALCI AİLESİNDE SON DURUM...

BALCI AİLESİNDE SON DURUM...

Kdz. Ereğli Cumhuriyet Halk Partisi Belediye meclis üyesi Yaşar Balcı ve oğlu Canberk durumları hakkında son dakika bilgisi ulaştı. Kronik rahatsızlığı bulunan Yaşar Balcı’nın hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, oğlu Canberk Balcı’ının ise durumunun ağırlaşması üzerine Echomar Hastanesinden Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Ereğli’ de 28 Kasım Cumartesi günü sosyal medya hesabından kendisi eşi Merih ve oğlu Canberk Balcı ile ilgili Koronavirüs testlerinin sonuçlarının Pozitif olduğunu açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyesi Yaşar Balcı evinde karantinaya alınmış, kronik rahatsızlığından nedeniyle kısa süre sonra rahatsızlığının artması üzerine hastaneye  kaldırılmıştı. Oğlu Canberk Balcı’da evde rahatsızlanmış ve Özel Echomar Hastanesine kaldırılmıştı.

ANTİKOR FAYDA ETMEDİ…

Özel Echomar hastanesine kaldırılan ve burada Antikor verilen Canberk Balcı’nın durumunun kötüye gitmesi üzerine bugün akşam saatlerinde Özel Echomar Hastanesinden Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildiği öğrenildi. BEÜ Hastanesinde tedavi altına alınan Canberk Balcı’nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyesi Yaşar Balcı’nın ise tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, Yaşar Balcı’nın eşi Merih Balcı’nın tedavisine evlerinde devam edildiği ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2020, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER