BAŞKAN BOZKURT KURUCULARI ZİYARET ETMEYE BAŞLADI

BAŞKAN BOZKURT KURUCULARI ZİYARET ETMEYE BAŞLADI

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, ahde vefasını göstermeye devam ediyor. İlçe Başkanı Bozkurt, Teşkilat Başkanı Mustafa Kalkan ile birlikte; geçtiğimiz yıl vefat eden AK Parti Kurucularından, 2009 Yerel Seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan, ERDEMİR emeklisi merhum Nuri Çetin’in ailesini ziyaret etti.

Merhum Nuri Çetin’in eşi Hanife ile kızı Neslihan Çetin’in sofrasına konuk olan Bozkurt ile Kalkan, aileye bir kez daha başsağlığı dileğinde bulundular.

Nuri Çetin’in, AK Parti çatısı altında Ereğli’ye hizmet etme arzusuyla gecesini gündüzüne katarak çalışan biri olduğunu ifade eden Bozkurt; AK Parti’nin ve ülkenin böyle insanlara her zaman ihtiyacı olduğunu belirtti. Hanife Çetin ile kızı Neslihan’a, kendilerini kabul edip gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Bozkurt, Çetin ailesinin her zaman yanında olacaklarını söyledi. Bozkurt, ayrıca, kuruluşundan bu yana AK Parti’ye gönül vermiş ve çeşitli kademelerde görev almış partilileri, vefat edenlerin ise ailelerini ziyaret etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Hanife Çetin ile kızı Neslihan da Bozkurt ile Kalkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Hanife Çetin, ayrıca, Bozkurt’un şahsında tüm Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılı olmaları temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2020, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER