Başkan Demirtaş gazeteciler gününü kutladı...

Başkan Demirtaş gazeteciler gününü kutladı...

Başkan Demirtaş gazeteciler gününü kutladı...

Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak gazetecilik görevinin önemine değindi.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Demirtaş yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi;
Gazetecilik, kamuoyuna doğru ve tarafsız bilgi akışını sağlayan saygın mesleklerden birisidir. Demokrasinin olmazsa olmaz olgularından birisi olan basın, aynı zamanda kamu menfaatlerini de göz önünde bulundurarak görevini yerine getirmektedir. Kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev de üstlenmektedirler. Toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve sesini duyurmasında önemli rol oynayan basın, gece gündüz demeden ahlak kuralları çerçevesinde çalışarak bizlere en doğru bilgiyi verme çabası içerisindedir. İlçemizde bulunan değerli basın emekçilerimiz de bu doğrultuda çalışarak bizlere en güzel hizmeti vermek için çaba gösteriyorlar. Bizlerle sürekli beraber olan, destek veren ve çalışma arkadaşlarım olarak gördüğüm değerli basın çalışanlarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nü kutlar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER