BAŞKAN POSBIYIK, POLİS TEŞKİLATININ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN POSBIYIK, POLİS TEŞKİLATININ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi;

“Ülkemizin dört bir köşesinde fedakârca çalışarak milletimizin huzur ve güvenliği için başta terör örgütleri olmak üzere suç ve suçluyla mücadele eden Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Canını hiçe sayarak üstlendikleri sorumluluğu başarıyla yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da görevlerini başarıyla yerine getireceğine olan inancım tamdır.

İlçemizin huzuru ve güvenliği için olağanüstü fedakarlık göstererek görev yapan Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizi ve personelini ayrıca kutluyorum.

Polis teşkilatının Ereğli’de kendisine ait bir binasının olmaması ve kirada oturuyor olması kabul edilemez bir durumdur.

Emniyet Müdürlüğü’nün yaşadığı fiziki zorluklar bir an evvel giderilmelidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 176. yıldönümünde Şehit Polislerimizi rahmetle anıyor, Polis Teşkilatımızın tüm mensuplarının Polis Haftası'nı kutluyor, görevlerini sürdüren ve emekli olan polislerimize aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2021, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER