BAŞKAN POSBIYIK SAHADA.

BAŞKAN POSBIYIK SAHADA.

Karadeniz Ereğli Belediyesi, bölgemizde devam eden kuvvetli yağışların oluşturabileceği sel, su baskınları, heyelan ve taşkın risklerine karşı gerekli önlemleri alıyor. Kent genelindeki derelerde tıkanması muhtemel alanlara iş makineleri yerleştirildi. Dere içi ile kanal temizlikleri yapıldı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi, bölgemizde 2 gün boyunca kuvvetli olması beklenen yağmurlu havada herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için sahada gerekli tedbirleri alıyor.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın başkanlığında ilgili başkan yardımcıları ve müdürlerin oluşturduğu Kriz Masası, son meteorolojik gelişmeleri anlık olarak takip ediyor ve gerekli önlemleri alıyor.

Kuvvetli yağışlar nedeniyle oluşabilecek sel,  su baskınları, heyelan ve taşkın risklerine karşı belediye ekipleri kent genelindeki dereleri kontrol altında tutuyor. Tıkanması muhtemel noktalara iş makineleri gönderildi. Dere içi ve mazgal temizlikleri yapıldı. Yol kenarındaki yağmur suyu hatları temizleniyor. Ayrıca, sık sık anonslar yapılarak riskli yerlere araç park edilmemesi ve önlem alınması uyarısında bulunuluyor. 

Vatandaşlar, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları durumunda 112 acil çağrı merkezine ve 333 11 53 nolu telefona bildirebilirler.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2022, 19:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER