Başkan "Sihirli" sözler söyledi.

Başkan "Sihirli" sözler söyledi.

Başkan "Sihirli" sözler söyledi.

Zonguldak’ın Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, Ereğlinin tüm mahallelerine ne eksiği varsa gidereceklerini kaydederek,sihirli dokunuşlar yapacaklarını söyledi.

Mahallelerde ziyaret ve incelemelerde bulunan Uysal, mahale sakinleri ile de görüşerek sorun ve taleplerini dinle Başkan Uysal, Akarca Mahallesi’nin ilçenin en eski mahallelerinden olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Mahalle muhtarımız İlknur Güleri Tekin ile birlikte mahallemizi gezerek, sorunların çözümü noktasında tespitlerimizi yaptık. Öncelikle mahallemizde bugünde yerinde gördüğümüz bölgelere kısa süre içinde asfalt dökeceğiz. Bazı noktalarda da taş duvar ihtiyaçları ve su kanalları eksiği tespit ettik. Yolları ve sokakları çok dar olan Akarca’da bazı noktalara yapacağımız sihirli dokunuşlarla gerekli olan düzenleme ve çalışmaları da tamamlayacağız. Kültür Yolu projemiz kapsamında buradaki eski ve tarihi terk edilmiş evlerin sahiplerini bularak bu binaları korumaya alacacağız.”

Uysal’ın habersiz gelerek kapılarını çaldığı mahalle sakinleri ise şaşkınlıklarını gizleyemedi, mutluluklarını dile getirdiler.

Uysal, ilçedeki 31 mahallede belirlenen 52 noktada ziyaret ve incelemelerini sürdürecek.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2017, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER