Başkan Uysal boşluk bırakmıyor

Başkan Uysal boşluk bırakmıyor

Başkan Uysal boşluk bırakmıyor

Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal şehrin dört bir tarafında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kışla-Kepez yolu güzergahında 25 cep açma çalışmalarının sürdüğünü, belirlenen 17 noktaya ise yolcu bekleme duraklarının monte edilmesi çalışmalarına başlandığını bildirdi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kışla Mahallesi Potbaşı mevkisinde daha önce Eski Şantiye alanı olarak kullanılan 22 dönümlük alan üzerinde yapılan Çocuk Oyun Dünyasının kısa süre içinde hizmete gireceğini söyledi. Uysal konuşmasında, Modern figürlü oyun grupları, yapay çim tepeleri, yüksek tırmanma oyun grubu, özel çocuklar için oyun Grubunun yanı sıra büfeler, WCler, oturma grupları ve 140 araçlık otoparkı bünyesinde barındıran Çocuk Oyun Dünyasının hizmete açılması için son rötuşların yapılıyor. İlçemizin girişi daha modern bir görünüme kavuştu. Çocuk Oyun Dünyamız ilçemize çok yakışacak dedi.
Cepler açılıyor, duraklar monte ediliyor
Başkan Uysal gün içinde Kışla- Kepez güzergâhında yapımı süren yeni cep yerleri ve montaj çalışmaları başlayan yeni durak yerlerinde de incelemelerde bulundu.
Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Ağlar, Deniz Koca ve ilgili daire müdürlerinden bilgiler alan Uysal, söz konusu güzergâh boyunca özellikle toplu taşıma araçlarının yolcu alıp, indirdiği noktalarda yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında çalışmaların sürdüğünü söyledi. Uysal, Kışladan başlayarak Kepez tepesine kadar olan bölge de karşılıklı 25 yeni cep yeri açılma işleminin tüm hızıyla sürdüğünü, yeni cep çalışmalarının yanı sıra belirlenen 17 noktaya da yeni yolcu bekleme durakları monte edilmesi çalışmalarına başlandığını belirtti.
Sakindere, Kavaklık ve Balıda inceleme
Başkan Uysal gün içinde, Sakinderedeki alt yapı, Kavaklık bölgesinde süren asfalt çalışmaları ve Balı Mahallesi Gökme Sokak Mevkiinde muhtarlık ve mahalle sakinlerinin isteği üzerine 3 bin metre kapalı alanda nişan, düğün gibi etkinliklerin yapılacağı sosyal tesis çalışmalarını inceledi.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2017, 08:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER