Başkan Uysal "İnanırsak Başarırız"

Başkan Uysal "İnanırsak Başarırız"

Başkan Uysal  "İnanırsak Başarırız"

Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal, Yaz Futbol Okulu sertifika törenine katılan A Takım teknik heyeti ve oyuncularından BAL Liginde şampiyonluk istedi. İnanırsak başarırız diyen Uysal, bu sezon başka alternatiflerinin olmadığını söyledi.
2017-2018 sezonunda yeni adıyla Spor Toto BAL Liginde 4.kez mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyesporda, Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal şampiyonluk istedi. Yaz Futbol Okulu sertifika töreninde konuşan ve sözlerine Kdz. Ereğli şampiyonluğu özledi diyerek başlayan Uysal, Bu sene başka alternatif yok. Mazeret, ipe un sermek de yok ifadelerini kullandığı konuşmasında, Efendim 2 as oyuncumuz sakattı, kısmet bizden yana değildi mazereti de yok. Sağdan olmadı soldan, soldan olmadı göbekten, ya altından ya üstünden delip geçeceksin. Benim şampiyonluğa inancım tam şeklinde konuştu.
Uysal sözlerini şöyle sürdürdü.
Gruplar, rakipler önemli değil. Önemli olan özgüven. Özünüze güvenin. Kimden eksiğiniz var. Sizinle rakip olarak futbol oynayanların karaciğeri daha mı büyük, dalağı daha mı büyük, kalbi daha mı büyük, nabzı sizden daha çok mu atıyor. Önemli olan inanmak. İnanırsak başarırız. Aynı anda, beraber düşünün. Orkestra gibi. Futbol oynarken şiir gibi oynayın, zevk alarak oynayın. Futbolcu arkadaşınızı tribüne malzeme yapmayın. Hocanıza saygılı olun. Şampiyonluktan önemli olan disiplin ve ahlaktır. Ereğliye yakışan ve şampiyon takım istiyorum
Uysalın bu konuşmasına, yaz futbol kursu öğrencileri, aileleri ve A takım oyuncu ve teknik heyeti alkışlayarak destek verdiler.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2017, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER