Başkan Uysal; sinyalizasyon sistemi kurulacak Dedi

Başkan Uysal; sinyalizasyon sistemi kurulacak Dedi

Başkan Uysal; sinyalizasyon sistemi kurulacak Dedi

Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, sürekli kazaların yaşandığı Yeşiltepe-Kepez yolunda teknik ekiplerle inceleme yaptı. Uysal, bölgeye ilk olarak sinyalizasyon sistemi koyacaklarını açıkladı.
Kdz. Ereğli ilçesinde son olarak dün akşam hafifi ticari kamyonetin yaşlı kadına çarpması ile meydana gelen kaza sonrası Belediye Başkanı Hüseyin Uysal bölgeye gelerek yol kapatan mahalle sakinlerine önlem alınacağı noktasında söz vermişti. Sabah saatlerinde Ereğli Belediyesinin ilgili teknik birimleri ve Kavaklık Mahallesi Muhtarı Nazif Kaplan ile kazaların yaşandığı yolu inceleyen Başkan Uysal, ilk olarak doğrudan temin yolu ile sinyalizasyon sistemi alıp kuracaklarını açıkladı. Kdz. Ereğli Belediyesinde ki teknik ekiplerle Kışladan Kepeze ve Neyren mevkiine kadar sürekli kazaların yaşandığı bölgelerde incelemeler yaptıklarını aktaran Uysal İlk olarak Kavaklık Mahallesi Göçmenler Sokak girişine sinyalizasyon sistemi kurulacak. Bu sistemi doğrudan temin yolu ile alarak en kısa süre içerisinde oraya kuracağız. Bunun dışında Kışladan Kepeze ve Neyren mevkiinde kadar olan bölgeye Elektronik Denetim Sistemi (EDS) kurulması içinde çalışma başlatıyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için Kdz. Ereğli Belediyesi olarak hangi tedbirler alınması gerekiyorsa hepsini alacağız dedi.
Başkan Uysal ilçe genelinde trafik kazalarının önlenmesi ve trafiğin düzenlenmesi için her türlü çalışmayı yapacaklarını söyledi.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER