’Başkanım sen nerdeysen biz ordayız’

’Başkanım sen nerdeysen biz ordayız’

’Başkanım sen nerdeysen biz ordayız’

Gittiği her Mahalle’de büyük bir coşku ve büyük bir ilgiyle karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık dün akşamda Topçalı Mahallesi ve Hamzafakıhlı Mahallesi’nde halkla buluştu.

Posbıyık, mahallelerde yaptığı konuşmada Ereğli’de sıkıntılı günler yaşandığını belirterek, Ereğli’yi yeniden ayağa kaldırmak için aday olduğunu söyledi.

‘’Değerli hemşerilerim. Ereğli 5 sene iyi yönetilmedi. Bir kenti yöneten insanın lider olması lazım, tecrübeli ve belediyeci olması lazım. Lider olmadığı zaman başkaları belediyeyi yönetir. Ereğli kötüye doğru gider. 5 seneden beri bunu yaşıyoruz. Herkes kendi işini yapsın. Yazık günahtır bu çocuklarımıza ve torunlarımıza. Ereğli’ye sahip çıkan yok. Ereğli’nin siyasi abisi yok. Hakkınızı arayan yok. Eskiden benim sesim çıkardı, bana da kavgacı dediler. Son zamanlarda yine videolardan yayınlıyorlar kavga ederken falan. Ben çocuklarım için kavga etmedim ki ben Ereğli halkı için kavga ettim. Diğer partilerin adayları çok iyi insanlar ama belediyeciliği bilmezler. Ereğli’yi batırırlar. Ereğli’nin tecrübeli bir Belediye Başkanına ihtiyaç var.’’diyen Posbıyık projelerinden de bahsederek, kendisine ve 31 Belediye Meclis Üyesi adayına destek verilmesini isteyerek, Ereğli’yi yeniden ayağa kaldırma sözü verdi.

Topçalı ve Hamzafakıhlı halkı Posbıyık’ın ziyaretinden dolayı mutluluklarını dile getirerek ’Başkanım sen nerdeysen biz ordayız’ sözleriyle Posbıyık’a destek verdiler. Halil Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri halk toplantılarının ardından seçim çalışmalarına devam etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER