Başkanlar ÇEBİ Medya'da

Başkanlar ÇEBİ Medya'da

Başkanlar ÇEBİ Medya'da

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay ile Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Doğan Bostancı, ÇEBİ Medya bünyesine yayın hayatını sürdüren Gündem Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
Ereğli ve Alaplı’nın önde gelen sivil toplum örgütünün başında bulunan Gazeteciler Derneği Başkanları Günay ve Bostancı burada Yayın Yönetmenimiz Yasin Ören ile görüştü.
Günay ziyarette yaptığı konuşmada, Gündem Gazetesi’nin ilçenin en köklü Gazetecilerinden biri olduğunu belirterek, Gündem’in yayın politikasını beğenerek takip ettiklerini söyledi.
Hızlı ve tarafsız habercilikten ötürü Gazetemiz çalışanlarını kutlayan Günay, şunları söyledi: “Tüm siyasilere eşit mesafede bir yaklaşım gösteriyor. Bundan dolayı kutluyorum. Çıtayı daha da yukarılara taşıyacağınızdan en ufak kuşkum yok. Bu vesile ile 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Kurban bayramını kutluyorum”
Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Bostancı ise, Gündem Gazetesi’nin Alaplı’nın 1989 yılında Alaplı’nın ilk yerel gazetesi olduğunu hatırlatarak, “ Ak-Al iplik fabrikasının ilçeye kazandırılmasında büyük katkıları oldu. Ardından Ereğli ilçesinde yayın hayatına başladı. Gündem Gazetesi’nin Alaplı ilçesi adına yeri farklıdır. Gerek Ereğli, gerekse Alaplı’da gündem belirleyen gazeteler arasında, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Ören’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hem Ereğli Gazeteciler derneği yönetiminde hem de Alaplı Gazeteciler derneği yönetiminde görevi bulunduğunu belirterek, “Her iki başkanımızla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz, Kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Örgütsüz hiçbir başarının sağlanamayacağı gerçeği ortada, derneklerde örgütlenerek mesleğin içinde yaşanan sorunlarının aşılması adına önemli görevler üstleniyorlar. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER