BAŞKASINA ÇAMUR ATAN GAZETE!

KAÇAK BİNADA OTURUP, BAŞKASINA ÇAMUR ATAN GAZETE!

BAŞKASINA ÇAMUR ATAN GAZETE!

Kendi pisliğine bakmadan, iftira ve yalan haberciliğini ısrarla sürdüren Pusula gazetesinin ruhsatı çalıştığı binanın ruhsatsız olduğu öğrenildi.
Pusula gazetesi yine yalan haber ve iftiralarına bir örnek daha ekleyerek, Çebi Grup’a ait benzin istasyonunda kaçak yapı bulunduğu şeklinde yayın yaparak suyu bulandırma çabaları ters tepti. Tarafımızla ilgili yalan haber yaparak bizi karalama kampanyasına giren Pusula gazetesinin haberi üzerine okurlarımızdan gelen ihbar telefonları üzerine yaptığımız araştırma sonucu, gazetenin kaçak ve ruhsatsız binada yayın yaptığını öğrendik.
Araştırmalarımız sonucunda pusulanın çalışma ofisinin bulunduğu katın ruhsatsız olduğu ortaya çıkarken, kaçak ve ruhsatsız yerlere iş yeri ruhsatı da verilemeyeceğinden, iş yeri ruhsatının da olduğu şüpheli.
Şimdi soruyoruz:
Pusula gazetesinin çalışma ofisinin olduğu Yılmazlar İş Hanı’nın 5. Katının ruhsatı olmadığı halde, iş yeri ruhsatı verildi mi?
Verildi ise bu nasıl verildi?
Bu utanmazlığı ve aymazlığı ile başkalarına çamur at izi kalsın politikasına devam eden Pusula gazetesinin ruhsatsız binada nasıl işyeri açtığını açıklaması bekleniyor.

İSKAN ALAMIYOR
Yalan haberle ilgili olarak gazetemizi arayanların verdiği bilgilere göre, Pusula Gazetesi’nin sahibi Ali Rıza Tığ’ın abisi Sabri Tığ,ın ortağı bulunduğu ME-SA İnşaat Madencilik Hizmet San.Tic. Ltd.Şti, inşaatın yaptığı konutlara iskan alamadığı ve halen kaçak su meselesinden dolayı da yargılaması devam ettiği öğrenildi.
Özellikle şehrin gözde mekanlarında yaptığı binaların izinlerinin nasıl alındığına dair kafalarda soru işareti oluştuğu belirtilirken, Site Mahallesi’nde yapılan binanın ise halen iskansız olduğu ve mağdurların olduğu  ifade edilmekte.
50 MİLYONLUK KAMU İHALESİ
Hafta başında belgeleri ile ortaya koyduğumuz Sabri Tığ’ın ortağı olduğu ME-SA İnşaat Madencilik Hizmet San.Tic. Ltd.Şti, inşaatın, Pusula gazetesini baskı unsuru olarak kullanıp, kamu kurumlarından bugüne kadar 50 trilyona yakın ihale aldığı haberimizin ardından, hem sosyal paylaşım sitelerinde, hem de gazetemize gelen yorumlardan aile içinde tartışma yaşandığını yine yakın çevresinden aldığımız duyumlar arasında.
Tığ ailesinin haksız kazanç sağladığı yönündeki birçok ihbar ise yine tarafımızdan değerlendiriliyor. Bu ihbarların belgelendirilmesi tamamlandıkça zaman içinde siz değerli okurlarımızla paylaşarak, kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.
 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2020, 15:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa şentürk
mustafa şentürk - 6 yıl Önce

Zonguldak beledıyesi lütfen gereğini yap sayın hocam.sana yakışanı yapacağını bılıyurz.gereğini yap.

kemal kanca
kemal kanca - 6 yıl Önce

hele şükür bu adama saldırın bırısı çıktı helal size

şenol çakmaklı
şenol çakmaklı - 6 yıl Önce

lütfen devleten alınan ihaleleri yayınlayın lütfen..millet tükürsün suratlarına

mıtat çakmaklı
mıtat çakmaklı - 6 yıl Önce

birde belediye encümeni olcak nasıl olcak bu iş hem beledıye ile mahkemelık ol su hırsızı diye hem encümen ol.zeki tosun uyuma uyuma ,görevını yap.

ELEMAN
ELEMAN - 6 yıl Önce

BENIM MAASIMI VERMEDİĞİ GÜNLERİ NE CABUK UNUTMUS ALIRIZA TIĞ.

DEVREKLİ
DEVREKLİ - 6 yıl Önce

ALİ RIZA TIĞ PARA ALMAYI SEVER DAHA DOĞRUSU AVANTA ALMAYI SEVER BIRDE İŞ YERİ RUHSATINA PARAMI VERSIN ADAM KENDINI ÖLE BİR ÖNEMSEDİKİ DERSİN SEHRIN ADALET SANCAĞI AMA SENIN GERCEK YÜZÜNÜDE BILIYORUZ ALIRIZA TIĞ ABINIDE BILIYORUZ DEVREKLI OLARAK AILENIDE BİLİYORUZ ELLİ ELLİ YÜZ BİZDE DEVREKLÜYÜZ ALİRIZA

adnan küçük
adnan küçük - 6 yıl Önce

gündem gazetesi sizi tebrık edıyrum .cesaretınız mükemmel.ama pardon bu gazetenın sahıbı çebi grup du demı.durmak yok yola devam .

cenk özat
cenk özat - 6 yıl Önce

buraya su ve elektırk nasıl bağlandı ozaman.yazıklar olsun eğer Zonguldak belediyesi buna müsaade ettyse.yazıklar olsun .bır chp li olarak.


SIRADAKİ HABER