Belenliler MHP heyetini bağrına bastı…

Belenliler MHP heyetini bağrına bastı…

Belenliler MHP heyetini bağrına bastı…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Rahman Demirtürk, Belediye Başkan adayı Talat Şeker, Belediye meclis üyesi adayları ve Partinin önceki dönem Milletvekili adayı Abdullah Bekar, Belen mahallesinde mahalleli ile bir araya geldi. 

Kalabalık topluluğun karşıladığı Milliyetçi Hareket Partisi heyetinden Partinin önceki dönem Milletvekili adayı Abdullah Bekar yaptığı konuşmasında “Bugün toplantımıza katılan mahallemin kıymetli halkına teşekkür ederim. Sizler beni hiç yalnız bırakmadınız. Milletvekili seçimlerinde bana sahip çıktınız ve MHPyi Belen de birinci parti yaptınız. Şimdi aynı desteği belediye başkan adayımız Talat Şeker için istiyorum. Sizleri çok seviyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Talat Şeker’ de konuşmasında yerel seçimlerin halkın geleceği için çok önemli dediği konuşmasında “    Bu seçim hepimizin geleceği için çok önemli. Çocuklarımızın kaderi bile bu seçime bağlı. Sizler daha önce Abdullah kardeşime destek verdiniz ve MHP Belende birinci parti oldu. Bende sizlerin desteğinizi istiyorum. Yerel siyasette son 15 yılımız kayıplarla ve kavgalarla geçti. Artık bu kavgaları bitirme vaktidir. AKPyi de CHPyi de denedik. Erol Şahin veya Halil Posbıyık gelirse aynı kavgaları göreceğiz.  Ereğli’nin kavgalara ayıracak vakti yok. Artık sıra Milliyetçi Hareket Partisi’ne gelmiştir. Gelin bu genç kadrolara fırsat verin” dedi.  

Genel siyaset ile ilgili sorulanlara İlçe Başkanı cevap veren Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı Rahman Demirtürk “Abdullah kardeşimiz bizim vekil adayımızdı. Ereğli için verdiğimiz mücadele hep yanımızdaydı. O dönem Zonguldak’ın büyükşehir/bütün şehir yapılma planı vardı. O plan gerçekleşirse Ereğli bu halde bile hizmet alamazken hiç hizmet alamayacak duruma gelecekti. Biz de buna itiraz ettik. Eğer Zonguldak büyükşehir yapılacaksa Ereğli’yi il yapın dedik. Veya TTK, Erdemir, Devrek yolu, üniversite ve yeni iş alanları gibi eksikler giderilemeyecekse yine Ereğli’yi il yapın dedik. Ancak Zonguldak lobisinin tepkileriyle karşılaştık. Daha önce Bartın’ın Zonguldak’tan ayrılmasında pay sahibi olanlar biz Ereğli il olsun deyince bize karşı çıktılar. Şimdi o süreçler geçti Ereğli’ye hizmet edilmesi noktasında bizim taleplerimiz ve duruşumuz hala aynı. Genç kadrolarla yolumuza devam ediyoruz halkımızdan da bize eşlik etmelerini ve bize destek olmalarını bekliyoruz”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER