Bilardoculardan Uysal'a Destek

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın, "Kampanya 67" sloganı ile Karadeniz Ereğli Belediyespor'a destek amaçlı başlattığı kampanyaya ilçedeki 3 bant bilardo sporcuları katkıda bulundular

Bilardoculardan Uysal'a Destek

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysalın, Kampanya 67 sloganı ile Karadeniz Ereğli Belediyespora destek amaçlı başlattığı kampanyaya ilçedeki 3 bant bilardo sporcuları katkıda bulundular.
Başkan Uysalı makamında ziyaret eden sporcular, bildirilen banka hesabına yatırdıkları 467 lira 67 kuruş tutarındaki miktarın dekontunu, teslim ettiler.
Uysal, bilardocuların gösterdiği duyarlılıktan memnunluk duyduğunu belirterek, şöyle dedi:
Bölgesel Amatör ligde Şampiyonluk mücadelesi veren 1futbol takımımız bu sezon belirlenen hedef doğrultusunda yoluna devam ediyor. Elbette böyle dönemlerde şehir ile bütünleşmek, takımın moral ve motivasyonunu yükseltmek gerekir. Bu amaçla başlattığımız kampanyaya kurum, kuruluş ve esnafımızdan önemli destek görüyoruz. Bu desteğe, Bilardocu kardeşlerimizin de katılması beni son derece mutlu etti. Tüm sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum.
Sporculardan, Bilardo Organizasyon Komitesi Başkanı Tahir Yurtoğlu da, bilardonun da ‘maliyetli sporlar arasında yer aldığını anlatarak, şunları söyledi:
İlçemizde her geçen gün daha da yaygınlaşan sporumuzun Türkiye Şampiyonalarına yüksek katılımı ile anılması bize ayrıca gurur veriyor. Sayın belediye Başkanımız, talepte bulunduğumuz taktirde desteğini esirgemiyor, etkinliklerimizde yer alıyor.
Bu sezon futbolda belirlenen hedef ve ortaya çıkan tablo karşısında biz bilardocular da duyarsız kalmak istemedik ve Başkanımızın başlattığı kampanyaya, sporcularımın imkanları ve gönüllerinden koptuğu kadar verdikleri destekleri kulübün banka hesabına yatırdık. İnşallah Karadeniz Ereğli Belediyesporumuz hedeflenen şampiyonluğa ulaşacaktır.
Futbol ve bilardo sporu üzerine devam eden ziyarette Yurtoğlu, Deniz Bilardo Salonu ve bilardo sporcuların bağışlarının toplamını oluşturan 467 lira 67 kuruşluk banka dekontunu Başkan Uysala teslim etti.
Ziyarette yer alan sporcular Hanefi Çağ, Burak Yaman, Cüneyt Solukcu, Orkan Basmaz ve Fikri Kapan, Başkan Uysal ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER