Bir engel daha kalktı...

Bir engel daha kalktı...

Bir engel daha kalktı...

Kdz.Ereğli Kent Konseyi ve Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’nin işbirliği ile bir engelin daha ortadan kalktığı bildirildi.

Kdz.Ereğli Belediye Meclis üyesi Naciye Tozkoparan’ın uğraşları sonucu alınan akülü sandalye, Kdz.Ereğli Kent Konseyi ve Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’nin tespitleri sonucu Abdi köyünde ikamet eden gerçek ihtiyaç sahibine ulaştırıldı. Akülü araba teslim töreninde duygular anlar yaşanırken; Erkan-Mükerrem çifti meclis üyesi Naciye Tozkopan, Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay ve yönetimine, Kdz.Ereğli Fizksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ve yönetimine teşekkür etti. Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Kent Konseyi adına gönderilen açıklama şu şekilde:

ŞENTÜRK: “20 YILLIK DERNEĞİZ KENT KONSEYLERİYLE HİÇ İŞBİRLİĞİ YAPMADIK!..” Teslim töreninde konuşan Kdz.EreğliFizksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, 20 yıllık dernek olduklarının altını çizerek; “Bundan önceki Kent Konseyleriyle hiç işbirliği yapmamıştık. Bu işbirliği için çok mutluyuz. Kent Konseyi Başkanımız Gökhan Bey sözüne güvenilir, dürüst ve çalışkan bir arkadaşımız. Hep birlikte çok daha büyük projelere imza atacağımızı düşünüyorum”, dedi.

GÜNAY: “TEK AMACIMIZ ENGELLERİ KALDIRMAK!..” Şentürk’ün ardından söz alan Günay, tek amaçlarının engelleri ortadan kaldırmak olduğunu belirten Günay, “Bu engelin kaldırılmasında en büyük pay belediye meclis üyemiz Naciye Tozkoparan’dır. Kendisine ve desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen İsmail Başkan’a sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Bizlerin tek amacı engelleri kaldırmak. Etkinliklerimize devam edeceğiz.”, şeklinde konuştu..


Gündem

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2019, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER