BİRİ POZİTİF BİRİ DE POZİTİF ŞÜPHESİYLE...

BİRİ POZİTİF BİRİ DE POZİTİF ŞÜPHESİYLE...

Kdz. Ereğli'de bir kişi covid-19 testi pozitif çıkan evinde tedavi gören bir kişi de fenalaşarak bir kişi de covid-19 şüphesi ile hastaneye kaldırıldı.

 İlk olay, 12.40 sıralarında ilçeye Ova Köyünde meydana geldi. İddiaya göre,  H.D.'nin yüksek ateş ve öksürük şikayeti olması üzerine yakınları 112 Sağlık Ekiplerine haber verdi. H.D.'nin şikayetlerinin Koronavirüs belirtisi olması sebebiyle özel kıyafetli sağlık ekipleri H.D.'yi alarak Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. H.D.'nin test sonuçlarına göre tedavisine başlanacağı belirtildi.

COVID-19 POZİTİFTİ

İkinci vaka ise, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Korona Virüs testi pozitif çıkan ve evinde tedavi gören bir kişi de fenalaşması üzerine yakınları sağlık ekiplerine haber verdi. 112 Sağlık Ekipleri tedbirli bir şekilde 20 yaşındaki A.K.'yi hastaneye kaldırdı.

Olay, ilçeye bağlı Pınarcık Köyü, Sandalcılar Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre daha önce rahatsızlanarak hastaneye giden ve KOVİD-19 testi pozitif çıkan, hamile olduğu öğrenilen A.K. tedavisi için evine gönderildi. Evinde Filyasyon da olan A.K. saat 14.55 sıralarında fenalaştı. Fenalaşan A.K.'yi gören yakınları 112 ekiplerine haber verdi. Adrese gelen 112 ekipleri A.K.'yi hastaneye kaldırdı. Hamile genç kız KOVİD polikliniğinde tedavi altına alındı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2020, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER