"BİZİM ELLERİMİZ NE ZAMAN PİS OLDU?"

"BİZİM ELLERİMİZ NE ZAMAN PİS OLDU?"

"BİZİM ELLERİMİZ NE ZAMAN PİS OLDU?"

20 Ağustos günü gerçekleştirilmesi gereken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü Olağanüstü Genel Kurulu'nun, partinin Merkez Yürütme Kurulu tarafından iptal edilmesinin sorumluluları arasında gösterilen isimler arasında yer alan ve bu süreçte Eski İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı'yı desteklediği için, bu yolla Ereğli İlçe Örgütü'nü dizayn etmeye çalışmakla eleştirilen Eski Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, cevap hakkını sosyal medya üzerinden kullanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta bir yerel gazetede yayınlanan ve sert eleştirilere yer verilen bir haberde ağır cümlelerle eleştirilen Turpcu, cevap hakkını kullanıp kullanmayacağına ilişkin sorulara olumsuz yanıtlar veriyordu. Ancak eleştirilen sosyal medya ortamında devam ettirilmesi sonrasında sessizliğini bozan Turpcu, söz konusu haberin yayınlandığı haber sitesine yaptığı yorumda; ""Bizim ellerimiz ne zaman pis oldu? Ne demişler? Yazana değil, yqazdırana bakacaksın.", cümlesine yer verdi.

Partilerinin Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü Olağanüstü Genel Kurul sürecine müdahil olduğu iddialarını şiddetle reddeden Turpcu, süreçte fikir beyan etmediğini ve hiçbir ilçe başkan adayının yanında yer almadığını sıklıkla ifade etmişti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2019, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER