BOZKURT VE BERABERİNDEKİLERDEN İLÇE MÜFTÜSÜ KÜTÜKÇÜ'YE ZİYARET

BOZKURT VE BERABERİNDEKİLERDEN İLÇE MÜFTÜSÜ KÜTÜKÇÜ'YE ZİYARET

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu, Kdz. Ereğli Müftüsü Sabri Kütükçü’ye ziyarette bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt, ziyarette yaptığı açıklamada ilçe Müftüsü Kütükçü ile yakın dönemlerde göreve geldiklerini hatırlatarak “Birlikte görev yapacağız, bu görev süresi içinde inşallah güzel hizmetlere imza atarız diye düşünüyorum. Ayrıca bu hafta Camiler ve Din Görevlileri haftası, kendilerini de hafta dolayısıyla kutluyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte birlikte güzel hizmetlere imza atacağımıza inancımız tam” ifadelerine yer verdi.

Karadeniz Ereğli İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü de İlçe Başkanı Bozkurt, Yönetim Kurulu ve ekip arkadaşlarına nezaketlerinden ötürü teşekkür ederek, “Bundan sonraki siyasi hayatlarında gerek Ereğli’ye, gerek ülkemize hayırlı hizmetlerinde başarılar diliyorum. Çıktıkları bu yolculukta Cenab-ı Hak iyi insanlarla karşılaşmayı, hayırlı işler yapmayı, ülkemizin ve ümmet coğrafyasının faydasına işler yapmayı lütfetsin diye dua ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2020, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER