BOZKURT; "YAŞLILARIMIZ BİZİM EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ"

BOZKURT; "YAŞLILARIMIZ BİZİM EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ"

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, “Dünümüz ile bugünümüz arasında köprü kuran, sahibi olduğumuz değerlerin bugüne gelmesinde büyük katkısı olan, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimiz; bizim en değerli varlıklarımızdır” dedi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, ’18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkan Bozkurt konuya ilişkin yayımladığı mesajında, yaşlıların birlik ve beraberliği simgeleyen en kutsal değerlerin başında geldiklerini ifade eden Bozkurt; yaşlıları sadece bir hafta değil sürekli hatırlayarak onlara yalnız olmadıklarını hissettirmenin herkesin görevi olduğunu belirtti.

Bozkurt, mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; 

“Hayatlarının büyük bölümünde çalışarak insanlığa faydalı hizmetlerde bulunarak tecrübeleriyle bugünümüzü aydınlatan yaşlılarımıza sevgi ve saygı göstermek, Türk toplumunun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli hasletlerinden biridir.

Yaşlılarımıza sahip çıkılmalı; onların mutluluğu, yaşadıkları yerlerin daha huzurlu ve kültürümüzle iç içe olması için toplum olarak herkes elinden gelen katkıyı sağlamalıdır.

Sosyal devlet olmanın gereği olarak devletimizin yaşlılarımıza yönelik hizmetleri ve bu hizmet çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarımızın ve duyarlı vatandaşlarımızın destekleri, onların birçok sorununu ortadan kaldıracaktır.

Yaşlılarımız, gerek aile gerekse toplumsal yaşantımızda daima baş tacı edilmeli; sevgi ve şefkat gösterilerek el üstünde tutulmalıdır. Unutulmalıdır ki kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği kadar, yaşlılarımıza sahip çıkmak aynı zamanda geleceğimize sahip çıkmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm yaşlılarımızın ’18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutluyor; birikim ve tecrübeleriyle bizleri sabır, sevgi ve şefkatle bugünlere getiren, hayatımızın her aşamasında bizlere yol gösteren yaşlılarımıza sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2021, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER