“BU KORONAVİRÜSÜ HEP BİRLİKTE YENECEĞİZ” 

DEMİRTAŞ, “BU KORONAVİRÜSÜ HEP BİRLİKTE YENECEĞİZ” 

“BU KORONAVİRÜSÜ HEP BİRLİKTE YENECEĞİZ” 

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, içinde maske ve dezenfekte bulunan çantaları halka dağıtacaklarını bildirdi.
Demirtaş, Gülüç Belediyesi Düğün Salonu’nda gazetecilere yaptığı konuşmada, Covid19’a karşı verilen mücadelenin birlikte aşılacağını söyledi. Hazırladıkları tıbbi gereçleri kapı kapı giderek vatandaşlara ulaştıracaklarını belirten Demirtaş, şöyle dedi:
“BU KORONAVİRÜSÜ HEP BİRLİKTE YENECEĞİZ” 
“Gülüç Belediyesi olarak hep halkımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Partimizin Ereğli ilçesi başkanı, belde başkanı ve Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımızı tamamladık, paketlerimizi halkımıza kapı kapı dağıtacağız. Şuan itibari ile 5 bin adet dezenfekte, 15 bin adet maske, 5 bin adet ıslak mendil çantalanmış vaziyettedir. Öte yandan, mahallelerimizde yolları sabunlu su ile yıkadık. Camiler, okullar, Belediye binaları, çocuk parklarımız ve apartman giriş ve çevreleri dezenfekte edildi. Dar gelirli vatandaşlarımıza kumanya yardımında da bulunduk. Bu koronavirüsü hep birlikte yeneceğiz. Birlik ve beraberlik içinde vatandaşımızın yanında olacağız, bu illet hastalığın üstü-esinden geleceğiz. Gülüç halkımıza diyorum ki; hiç tedirgin olmalarına gerek yok. Biz bu savaşta halkımızın yanında olacağız. Belediye de birimler oluşturduk, 24 saat ulaşabilirler. Gerek ekmek, gerek kumanya gerekse de maske ve dezenfekte konusunda olsun ekiplerimiz kapılara kadar ulaştırıyorlar. Değerli Kaymakamımıza, ilçe başkanımıza, belde başkanımıza ve emeği geçen personel arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gülüç halkına diyorum ki; evde kalın.”

ÇAKIR: HER ZAMAN YANINDAYIZ 
AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da, Devlet ve millet olarak el ele verildiği ifade etti sözlerinde şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Devletimizin tüm kurulları koronavirüs karşısında Dünya’ya örnek olacak bir çalışma içindeler. Bir taraftan ekonomik yardımlar, diğer taraftan sosyal yardımlar ve aynı zamanda değerli Belediye Başkanımızın da katkıları ile vatandaşlarımıza hijyen ve maske noktasında çalışmalar yürütülüyor. Gülüç Belediyemiz, gerçekten her alanda olduğu gibi her zaman halkının yanında oluyor. Bugün de onlardan birini yaşıyoruz. Halkın ihtiyaçlarını karşılıyor, kapı kapı dağıtacak. Bir belde belediyesinin çok daha üzerinde bir gayret ile bu işleri yapıyor. Bizde her zaman yanındayız. Bu koronavirüsle mücadelede başta kaymakamımız ve tüm Devlet kurumları olduğu gibi belediye başkanlarımızda halkımıza, bu süreci en az hasarla atlatabilme adına gayret gösteriyorlar. Biz, bir yandan köy ve beldelerimize de ulaşmaları konusunda üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.”

YILMAZ: MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİ GÖSTERİYORLAR 
AK Parti Belde Başkanı İsmail Yılmaz ise zor günlerden geçildiğini belirterek, “Dünya’da örnek olacak büyük bir mücadele örneği veriliyor. Burada ise Gülüç Belediye başkanımız, personeli ile birlikte beldemizde bulunanların da sağlık bir şekilde bu süreci atlatabilmesi için gerekli olan tüm maddi ve manevi desteği gösteriyorlar” diye konuştu.  

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2020, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER